Kmolli!
Milyen érdekes a sors, tudod a lányom is babát vár, májusban fog szülni. A diab melleti terhesség az első két és fél hónapban neki is masszív fekvés volt mert elkezdett vérezni, és teljesen ugynézett ki spontán abort. lesz . Szerencsére a mai technika mellett a spontán ab.nek kinéző dolgot, nem fejezték be orvosilag, mert a doki az ultrahangon megállapította, hogy vérzik vérzik, de ott az élő magzat. Kialakult egy nagy vérömleny / máig sem tudni mitől/,, ekkor szigorú ágynyugalom, és állandó kontrolok, a vérömleny nagyon lassan vonult vissza és a baba szépen fejlődött a vérömleny fölött. Aztán egyszer csak felszívódott a vérömleny és most már ugynézki minden rendben. Hatalmas kő esett le a szivünkről, holnap megy ultra hangra 3D-sre én is megyek és megkukucskálom az új unokámat.
Ezzel aztakartam mondani Neked, hogy el ne kenődj rendbe fog jönni minden nállad is.
Ezzel kapcsolatosan sok hozzászólást elolvastam a baba fórumban én is, és megdöbbentem, hogy ez mennyire nem ritka jelenség és valójában nem tudják az okát.
Szóval nyugi pihi és nyugi!
Üdv.