Timi, én mindkétszer úgy szültem, hogy máshol volt a diabdoki és a szülészet. A szülész orvos úgysem akar tanácsokat hallani a diabdokitól szülés közben, egyszer sem volt szükség rá, az első szülésem után (ami normál volt), a vajúdás nagyon kimerített, ezért magas volt a cukrom, az infúzió is alig vitte le, na ekkor felhívtam Thaiszt, egy dolgot kellett tőle megkérdeznem, hogy hogyan tudok átállni infúzióról a penemre, és megtudtam, hogy kb 1-1.5 óra, mire kimegy belőlem az infúziós inzulin. Mert erre nem tudtak válaszolni a szülészeten. Na, ennyi volt, de ezt előre is megkérdezhettem volna.
Kiságy. Az ágyam mellett aludt eleinte mindkét gyerek. És 2 hós korukban már nem bírtam tovább, átraktam őket a szobájukba, mert nem tudtam tőlük aludni. Szuszogtak, szörcsögtek, minden percben felriadtam, hogy na most kell etetnem vajon, hát nekem ez nem ment. És mindkét gyerek nyugodtabban aludt a szobájukban is, nemcsak én. Mások vagyunk. Én azért nem merném megtenni, hogy ne is legyen kiságya... Ha úgy jön ki a lépés, hogy esetleg kéne neki - akár mondjuk egy légzésfigyelő alá -, akkor nem szerencsés, hogy nincsen egyáltalán.
Tubi, 2 hete akarlak hívni, mostmár aztán megteszem....
Kiságy. Az ágyam mellett aludt eleinte mindkét gyerek. És 2 hós korukban már nem bírtam tovább, átraktam őket a szobájukba, mert nem tudtam tőlük aludni. Szuszogtak, szörcsögtek, minden percben felriadtam, hogy na most kell etetnem vajon, hát nekem ez nem ment. És mindkét gyerek nyugodtabban aludt a szobájukban is, nemcsak én. Mások vagyunk. Én azért nem merném megtenni, hogy ne is legyen kiságya... Ha úgy jön ki a lépés, hogy esetleg kéne neki - akár mondjuk egy légzésfigyelő alá -, akkor nem szerencsés, hogy nincsen egyáltalán.
Tubi, 2 hete akarlak hívni, mostmár aztán megteszem....
! És öri hálám a szuper infókért a kórház neonat. főorvosáról is!