Kicsidodi, mindig jó olvasni ezt a pozitivitást, ami belőled jön

A 20 hónapban kiegyezünk

A kicsi korkülönbségre szavazok én is. Én is ezt akartam, pont ahogyan te is, már 6 hós volt Nimród, mikor szívem szerint nekiálltam volna a következőnek.
Egyébként a regenerálódásról: 6 hóval szülés után visszafogytam, fitt voltam, jókedvem volt, meg se kottyant a baba-gyerek, ezért sem értettem a diabetológust, hogy mire várjak még, főleg, hogy nem is volt császár és nekem még nagyobb babám sem volt. Mindennap 3-5 órákat sétáltam a babakocsival, szóval tényleg minden ok volt. Aztán mire novemberben terhes lettem (akkor volt 13 hós Nimó), akkor aztán úgy éreztem, ennél jobb állapotban nem lehettem. De később derült ki, hogy a szövetek, a belső szervek, a derekam (! - soha életemben nem volt bajom vele, egész életemben sportoltam, sosem voltam gyenge) még nem egészen volt jó állapotban egy köv terhességhez. A fekvéstől szétcsúszott a medencém, ami a mai napig kemény problémákat okoz. És úgy megnőtt a hasam, hogy hűha... pedig Nimónál nem volt nagy hasam. Még így is, hogy 1 hónappal előbb kellett megszületnie Brúnónak, 2x akkora hasam volt, mint Nimóval, ki is repedt (másodikra jobban nyúlnak a szövetek, főleg, ha gyorsan jön egymás után a terhesség). Megtudtam milyen, amikor tényleg terhes egy terhesség... az elsőnél szó nem volt ilyenről, végigutaztam a terhességem (5 hót Dániában dolgoztam és vagy 10x utaztam odavissza repülőn, plusz minden hétvégén egész napos városnézések), majd az utolsó napig fitt voltam és fürge (41. héten szültem). Ehhez képest a második.... Szóval ezekre talán jó egy kicsit felkészülni, mert valamilyen szinten biztosan átéli ezt mindenki, aki gyorsan szül még egyet - különösen, ha nagyok a babák (a második nekem is nagyobb lett, ha végighordom, akkor lett volna olyan 4200gr). Talán, ha lelkiekben kicsit számít erre az ember, akkor nem fogja megviselni. Persze, vannak, akiknek meg sem kottyan, de azt látom, hogy a legtöbb nőnél a gyors második terhesség, ha a baba is nagy, akkor az brutálisan megviseli őket, maximum az idő megszépíti és elfelejtik (nekem még közel van

) vagy csak nem mondják így el (igen sok nő nem mondja el a rosszat). 10 év múlva már biztosan én sem fogok ilyen részletekre emlékezni, csak arra, hogy milyen jó, hogy ilyen kis korkülönbség van köztük. De a hasamon egész életemben cipelni fogom a nyomokat, pedig az első szülés után szebb volt, mint valaha....
Szóval drukkolok nektek, hogy úgy alakuljon, ahogyan tényleg a legjobb lesz és kicsi legyen a korkülönbség, de ne viseljen így meg a terhesség