vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Talán aszitte, hogy megúszhatja a fogmosástot?és valaki a fogkrémet odarakta Bogyóm cuccaihoz a polcára...De, hogy mi célból...???
![]()

Talán aszitte, hogy megúszhatja a fogmosástot?és valaki a fogkrémet odarakta Bogyóm cuccaihoz a polcára...De, hogy mi célból...???
![]()

Sziasztok,
nagyon rég nem jártam ezen a fórumon, de most úgy néz ki, hogy kezd aktuálissá válni a baba téma. Nekem most Zsirai Lászlót ajánlották a diabetólógián nőgyógyásznak. Van esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Köszönöm előre is!
Sziasztok,
nagyon rég nem jártam ezen a fórumon, de most úgy néz ki, hogy kezd aktuálissá válni a baba téma. Nekem most Zsirai Lászlót ajánlották a diabetólógián nőgyógyásznak. Van esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Köszönöm előre is!
kérdezni szeretnék!
csak jövőhéten kell megjönnie a mensesemnek,de ma volt valami kis pecsételő vérzés reggel.most semmi de kb.1 hete fáj a hasam olyan mint a menstruácios görcs csak tompább jóval. ez már AZ, vagy még ne reménykedjek?
EgyetértekSzerintem korai a vérzés. A beágyazódás okozhat vérzést, de az kb. a menses időpontjában van. De bármi meglehet, tudodLehet, korábban volt a középidőd
Csak pozitívan
![]()
a középidő biztos nem félidőbe volt mert vettem ovulációs tesztet és abban az időben semmi!Szerintem korai a vérzés. A beágyazódás okozhat vérzést, de az kb. a menses időpontjában van. De bármi meglehet, tudodLehet, korábban volt a középidőd
Csak pozitívan
![]()
És tudod, mikor volt a peteérésed?a középidő biztos nem félidőbe volt mert vettem ovulációs tesztet és abban az időben semmi!
most már semmit sem tudok,a teszt még nem mutatja ki ugye? én úgy gondoltam normálisan félidőben kell lennie,de tévedtem!És tudod, mikor volt a peteérésed?
Hány napos a ciklusod? Az LH teszt megbízható, csináld tovább a következő ciklusban úgy,hogy a ciklus 10. napjától kezdd el és addig csináld, amíg pozitív nem lesz (azaz pontosabban addig, amíg a pozitív után negatív nem lesz újra). Lehet, hogy csak a 20. napon lesz peteérésed (a pozitív LH teszt utáni 24-48 órán belül van maga a peteérés, azaz tüszőrepedés pontosabban, akkor tud megtermékenyülni a pete). Ami a fontos, hogy a peteérés-tüszőrepedés után legyen meg a 12 nap tisztán, pecsételés és vérzés nélkül. Ha ez nincs meg, vagy nincs peteérés (nincs pozitív lh tesz, ez általában azt jelzi, hogy nincs peteérés), akkor mindenképpen valami hormonális baj van.most már semmit sem tudok,a teszt még nem mutatja ki ugye? én úgy gondoltam normálisan félidőben kell lennie,de tévedtem!
Ha 33 napos a ciklusod, akkor nem kell a 10. naptól nézni és akkor azért volt negatív most az lh teszted, mert korán csináltad valszeg. Elég, ha a 14-15. naptól kezded el csinálni és végig csináld, amíg pozitív nem lesz és utána az első negatívig kell csinálni még. Valszeg a 20. nap környékén lesz pozitív. Ha most, pont 1 héttel a mensid előtt volt pecsételés és peteérésed pedig volt, csak előtte csináltad az éh teszteket, akkor ez lehet beágyazódási pecsételés, időben stimmelne. Ha 10-ére várod a mensit, akkor holnap az első reggeli pisiből nézhetsz érzékeny tesztet (terhességit), ki kell, hog ymutassa (DMben van érzékeny teszt, Corax Be Sure Direct a neve - rá van írva, hogy 10 napos terhességet kimutat, az azt jelenti, hogy mensi előtti napokban már pozitív, ha reggeli első pisit nézel). Ha most nincs baba, akkor legközelebb pedig nézheted a 15. naptól kezdve az lh tesztekkel. Nem méred a hőd? Az lenne a legjobb info különben.tudom hogy megbízható a teszt!elvileg most 10.-én jön meg az azt jelenti,hogy 20.-ától csináljam du.-i vizeletből, 10 napig tart 2 doboz tehát nekem még utána kb.2 hét múlva lenne esedékes a menstruációm! amúgy 33 napos ciklusom van!
Kíváncsian várom a teszt eredményétde azt is! mikor volt az ominózus eset, napokig 36,9 volt vasárnapig.hétfő 37,1,ma 37,0 ezért kezdem gondolkodni! a tesztet a 17. naptól kezdtem elvileg a 20. on kellett volna lenni valaminek,de semmi! első nap 17.-en két halvány csík.
ráadásul a cukrom sem valami fényes 110%-on 10 körüli értékek!
szia! még nem, elvileg ma kellett volna megjönnie, a hőm 37-ről ma reggelre 36,8 tehát most várok! nem érzek semmit.Bogesz, mi újság? Csináltál tesztet?