Szerintem sem volt baj az eddigi terminálokkal.
Volt szerencsém - Európán belül- elég sok reptéren járni, s meg kell, hoyg mondjam, a legnagyobb különbség az ott
dolgozók modorában van. Nem is minősítem, hogy Ferihegyen milyenek....
A színvonallal nem volt baj, sőt, a biztonsági ellenőrzéssel kapcsolatban is tudnék mesélni. Ez esetben, pont
Ferihegy javára.
Múlt hónapban jöttünk haza a párommal Rómából a Fiumicino reptérről.
Már megszoktam, hogy mindent levettetnek: csizma, minden ékszer, öv, napszemüveg, stb.
Úgy vagyok vele, hogy a cipőt addig magamon hagyom, míg nem szólnak.
Na itt azt történt, hogy minden rajtam volt ( ékszerek, stb.), átmentem a biztonsági kapun, persze besípolt, erre
én megálltam, hogy majd átnézik, mi a szitu.
Erre az ott ülő 2 ' ellenőr' intett, hogy menjek. Először nem is értettem.
Fel sem keltek a székükből. Ja, és azzal szórakoztak, hogy tollal dobálták egymást. No comment!!
Volt szerencsém - Európán belül- elég sok reptéren járni, s meg kell, hoyg mondjam, a legnagyobb különbség az ott
dolgozók modorában van. Nem is minősítem, hogy Ferihegyen milyenek....
A színvonallal nem volt baj, sőt, a biztonsági ellenőrzéssel kapcsolatban is tudnék mesélni. Ez esetben, pont
Ferihegy javára.
Múlt hónapban jöttünk haza a párommal Rómából a Fiumicino reptérről.
Már megszoktam, hogy mindent levettetnek: csizma, minden ékszer, öv, napszemüveg, stb.
Úgy vagyok vele, hogy a cipőt addig magamon hagyom, míg nem szólnak.
Na itt azt történt, hogy minden rajtam volt ( ékszerek, stb.), átmentem a biztonsági kapun, persze besípolt, erre
én megálltam, hogy majd átnézik, mi a szitu.
Erre az ott ülő 2 ' ellenőr' intett, hogy menjek. Először nem is értettem.
Fel sem keltek a székükből. Ja, és azzal szórakoztak, hogy tollal dobálták egymást. No comment!!