Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam.Igaza volt Gabibabnak, nem volt olyan könnyű eljönni a táborból.Nagyon jól érezte magát Beus.Íjászkodtak, halásztak, bátorkodtak - magasra másztak - amit alig hittem el, hogy a lányom meg meri csinálni.Csinált 1 drótból hajtogatott nyuszit és berakták kis keretbe.Most a szobámat díszíti.Kapott 1 Bátor Táboros kis zöld pólót és 1 kis baseball sapit (kicsire állítva is nagy rá).Remélem d.g.-nek is tettszeni fog.A levélkéket amit a cimbiktől kapott féltve őrzi egy kis ládikába.Az iwiwen is fenn van és kapja bejelöléseket a cimbiktől.
Gabibaba!Te hogyan oldod meg a fiad ebédjét a suliban?Mi csak úgy, hogy én főzök neki (lisztérzékenysége miatt).
Mióta bejött ez a hidegfront,azóta sz...r napjaink vannak.Elég emelkedettek a cukrok.Volt olyan,hogy 13,9-el ébredtünk.Nem akar enni.Tegnap is 13,9 volt délután és csak este 9-kor volt a vacsi.Éjfélre 8,4 lett,ma reggelre viszont 4,1.De előtte 1 hétig 10 és fölötte volt.Nagyon nem tudtam az okát,mindent úgy tettünk,ahogy eddig.Biztos a hideg.Ráadásul nem volt fűtés.Lett volna,de másoknál durrannak a radiátorok így az egész házban hideg volt,a mi lakásunkban is.Lehet az állandó hidegben tartózkodás is oka?Tegnap délutánra ugyanis megérkezett a fűtés.Ami azért ma reggelre megint elromlott,mert valahol megint durrant a radiátor...Jó,mi?Most megint hideg van...Fázunk,természetesen.
Sziasztok!Erzsébet2-nk most nem tud átszabadulni,így megint én kérdeznék.Napok óta eléggé elszállt a cukra.Először,hogy jött a hideg,aztán volt lázas is.Nemigen talált még magára az ügy.Ha jól emlékszem reggel kapott 2,5-et a mixtardból,délután 3-at eredetileg.Most éjszaka már 17 volt,reggel 10,5.A reggeli adagon felet mert csak állítani és úgy gondolta,a délutánihoz nem nyúl.Én azt mondtam neki,hogy ez nem túl jó ötlet,legalább egy felet tekerjen már feljebb,de a kérdésem az lenne,hogy mennyivel emeljen igazából?A kaja adagja ugyanaz maradt,az nem lett változtatva,tehát biztos,hogy nem ch-hiba.