Szia d.g!Azt hiszem már egyszer régen leírtam, de lehet, hogy sokkal visszább van.
Én emlékeztem...
Tavaly december óta cukorbeteg a kislányom, aki éppen előtte töltötte be az 5. életévét.A szülinapi buliján már valószínűleg cukros volt, de ekkor még "nagykanállal" habzsolta a tortát.Miután már egy hete rengeteget ivott és 10 percenként járt wc-re, felfázás gyanújával levittük az orvoshoz.A vizeletből egyből kimutatta a +++ cukrot.Azonnal laborba, majd onnan kórházba kerültünk 23-as cukorral.1,5 hét után jöhettünk haza.NAgyon próbáltam odafigyelni az orvosok és a dietetikusok minden szavára és miután a
feleségem Szepi,most megharagudol?Én totál nőnek gondoltalak...:shock: maradt bent a kórházban a kicsivel, én belevetettem magam a tanulásba.Rengeteget olvastam könyvekből, a neten és összeismerkedtünk szintén cukros szülőkkel.Az , hogy van tudás a tarsolyomban enyhe túlzás, bár bevallom ez a legfőbb célom, a kislányom érdekében.Utólagos elnézést, ha valakit kijavítottam, de én alapvetőnek tartom, hogy tudjuk mi a különbség a glukagon, a glikogén, a glukanon , a glukóz és a glucagen hypokit
Hűűű...kened-vágod!Én idén jelentkeztem fősulira,te nem akarol ilyent??? között.Röviden ennyi.Túlságosan belefolyni viszont azért nem akartam ebbe a fórumba, mert itt már túlságosan családias a hangulat, félszavakból is megértitek egymást én meg csak lesek, mint Peti a lavorban, hogy miről is van szó
. Kedves Peti!Érezd magad otthon!(néha vannak humorizálások a másikon,nehogy felvedd!)
[/quote]