Mindazokat,amiket leírtatok ÉN IS tudom.Ha nem olvastam már kismilliószor,hogy miből áll egy kevert inzulin,akkor egyszer sem...És most ha azt mondom Erzsinek,hogy hívja fel a dokit és kérdezze meg,akkor:jajj,hát ő nem jól mondta,nem azt hallotta,de ha más hívja?...Én mondani is fogom Erzsinek,hogy itt mit gondolnak és ezért legyenszíves szájbarágósan elmagyarázni a doktornéninek,hogy voltaképp mire is kíváncsi!Nem állítom,hogy nincs reális esélye egy ilyen félrefigyelésnek(bár... ki másra figyelt volna a dokinéni,ez max.megosztott figyelem esetén elképzelhető,vagy nagyon hülyén kell kérdezni...)
És bevallom:én sem olvastam és nem hallottam sehol sem,hogy korrigálni kellene véle.
És ha jól emlékszem,akkor a hsz-imben hangot is adtam annak,hogy számomra is fucsa.
És ha arra is jól emlékszem megérne akkor ezt megkérdezni.Miért lenne ciki?Csak épp tudni kell hogyan megkérdezni...
De jelenleg ott tartok,hogy már én fogok telefonálni...
Én igenis utánaolvasok annak,amit a számra veszek.Azt is tudom,hogy a 976-os hsz-ben leírtak bármelyik tájékoztatón elolvashatóak.
Nem keverem a szezont a fazonnal és betéve fölmondom,hogy milyen hatású inzulinok léteznek,ami ha másra nem is elég,de arra biztosan,hogy tudjam,mi az,amit naponta kétszer adnak egy ajtóval arrább és némi képzelő erővel is rendelkezem,tehát talán elmehetek postásnak...Az utóbbi napokban rengeteget olvastam a kevert inzulinokról és a mixtard csak az egyik módja a kevercnek,és hogy sokaknál a legideálisabb arány ráadáss!Ez elég jó reklám neki,nem?De annyit bizonyosan már én is megértettem,hogy mit jelent a 30-70 arány,pl. Kissé túl is léptem rajta,és az olyan csemegéknél tartok,amik nem ezek az arányok,mert egyszerűen érdekel.Nem egy jótündér vagyok,aki ideugrál,meg odaugrál...És amit itt hall,azt utána szajkózza ott is,ahol nem kellene,csak mert olyan,mint az a gyerek,aki hallott egy új szót,gőze nincs,hogy mit jelent,de egész nap és mindenhol és mindnekinek azt mondja,mert: nagyon tetszik neki.Szerintem a kérdés nagyon is valós tehát,gondoljátok,hogy Erzsi egyedül van széles-e világon,aki ilyet hallott,vagy netán félrehallott...De már másodjára hallotta(félre)!Én azért nem vagyok kategórikus,mert nem olyannak ismerem,akit nem a tények érdekelnének.De majd akkor mégegyszer, harmadjára, szájbarágósan.
Nem álltam sehova
.És nem is vagyok hajlandó mindaddig,amíg (tudjátok mit?) a saját fülemmel nem fogom hallani!De asszem nem írom meg,akkor se ha TILOS az ilyesmi azok miatt a veszélyek miatt amelyekkel az én gógyim is tisztában van-bármily meglepő,meg akkor sem,ha adott esetben elképzelhető ilyesmi,mert mind a beszédemmel,mind a hallásommal tutira gond van.
Egyébként ha most kéne szavazni ÉN IS az utóbbira tippelnék,arra,hogy brutális ilyet tenni.Bár azt,hogy ez a véleményem már próbáltam érzékeltetni,nem sok sikerrel.És mivel a kérdés nem is lényeges,a kíváncsiságom kielégítésére saját magamnak fogom kinyomozni,mert most már nagyon kíváncsi vagyok!

Ha nem adnék hangsúlyt annak,amit leírtatok,biztos,hogy nem nyomoznék,hanem hátradőlnék és meg volna a határozott véleményem.De most már kíváncsi vagyok,hogy akkor mi is történt...És kinyomozom...és...MEGTARTOM!
De akkor volna itt valami együttnyomozni való...Adott tehát mixtard délután 4-kor és reggel 8-kor...A délutáni adag 4-kor beadva,kaja igazítva,
ok nincs arra nézve,hogy este 8-kor 20-as a cukor.Van ilyen?Van ilyen!A következő szuri ideje reggel 8.Idestova majd' a gyors
inz.csúcson 20-as a cukor...A következő szuri 12 óra múlva...De mit lehet tenni a hátradőlésen kívül?Merthogy itt erről megy a vita.Nincs odahaza semmi(azok kedvéért,akiknek a mixtard mellett van actrapid,elmondanám,hogy itt nincs actrapid!!!),
csak mixtard.Meg ezek szerint: a hátradőlés?Tényleg ezt kell tenni?Tényleg rosszabb a semminél a rizikó?És most nem foglaltam állást,nem erről van szó!De akkor tessék itt a feladat,ennyi az össz infoja anyukának,meg kell oldani!Egy kicsit képzeljük magunkat amellé a gyerek mellé és menni fog!

És én MÉG MINDIG csak kérdezek,nem állítottam semmit!