umbra08
Aktív tag
Kedves Umbra!
Én is ritkán írok, de olvasom a fórumot, és most nem bírom ki! Nagyon-nagyon együttérzek veled, az én fiam 13 hónaposan lett diabos! Sajnos, ezt kell írjam, de nem is lesztek beállítva jó darabig, nekem is mindig azt mondták, hogy 4-5 évesen lesznek egyenletes cukrai. És ez sajnos így is van. Ha megfeszültem akkor is voltak kiugrások, egy ilyen pici gyereknél, ha 100%-osan be is tartod a diétát, akkor is nagyon nehéz. Most 5 éves elmúlt, és tényleg teljesen más az élet vele, nem kell mindig azon aggódni, hogy eszik-e, nem-e, ha elindultunk 6 féle kaja volt. Mi is sokat mérünk még mindig, de már van, hogy 1-1 már kimarad. Azt hittem, az éjjeli 3 óránkénti méréseknek sose lesz vége, de már csak 1x mérek.
Nagyon-nagyon fontos, hogy jó kezelőorvosotok legyen. Nekünk maximálisan jó van, és sokat segít. Úgyhogy ne sajnáljátok az időt és keresgéljetek.
És nagyon kell a lelki segítség, és ahogy itt látod, azt megtaláltad. És teljesen jól csinálod, és tudom, hogy nehéz, de próbálj másra is gondolni, mint a diab., a diéta, a mérések, örülj a pici fiadnak!
Kitartás!
Szia Ildikó!
Kedves vagy, hogy írtál! Hihetetlen, hogy egyre több anyuka fut it össze, akinek ilyen fiatalon lett diabos a gyermeke!
Mi éjjeli méréseink: lefekvés után 2 órával, aztán pedig ettől az értéktől függően 1:00-kor vagy 2:00-kor, legközelebb reggel 6:00-kor.
Te is biztosan sokat tudsz nekem segíteni (ahogy it a fórumon mindenki).
Köszönöm kedvességed, írj máskor is, ha lesz időd!
Üdv:
umbra08