Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Lehet,hogy ez lesz az őszi találkozó :hurra: akkor a büfét előre le kell foglalni,hogy legyen helyünk,és a kerek asztalokat szögletesre kell cseréltetni,hogy összetudjuk tolni.;)
És külön engedélyt kell kérni a műanyag ásványvizes flaskák hajítgatására. :rohog::rohog::rohog:
 

somcsika

Aktív tag
Addig leveszem. :dr_31: Na, jó, kihagyom a flaska röptetést. :( A póló marad :D


Hideg lesz ám az úgy Kata, poló nélkül? Még lehet, hogy polóba is.
Nálunk úgy szólt az alku, hogy októberben felmegyünk Pestre a Bátor táboros találkozóra és novemberbe meg az egy csepp...-re. Így mindenki örülhet és elégedett lehet.
 

somcsika

Aktív tag
Én még (mi még) nem voltunk sosem ilyen rendezvényen, van valami amiről pluszba még tudnom kellene. Gondolok itt a gyülekezési helyre, mit vigyek? Ti már többször jártatok ott, így biztosan tudjátok, hogy hol lehet parkolni? És mennyiért? Ennivalót, hogy csomagoljak?
 

zsuzsa

Új tag
Mi mindíg az elején mentünk, már 10 körül ott voltunk, és akkor még viszonylag könnyen és a környéken térítésmentesen lehet megállni autóval. Az emeleten étterem működik, az árai elfogadhatóak, tehát enni, ebédelni, kávézni tudtok, automata is van, vihettek szendvicseket is, azt is el tudjátok fogyasztani kényelmesen. A programok jók szoktak lenni a nagy szimpadon, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Zsuzsi, én csak annyit tennék hozzá, hogy az ott található étterem külön cég, vagyis nem alkalmazkodik a rendezvény jellegéhez, így nem diétás, de mint egy akármilyen étteremben, itt is meg lehet találni a megfelelő ételt. Nagyon jó, mi mindig ott hamikázunk. :cool:
Elég csak az "elsősegély" csomag kaját hozni, ha ott akartok kajálni. :D
 

borka

Őstag
Kiegészíteném én is a dolgokat,azzal,hogy van ruhatár.A belépés vc. méréssel kezdődik,majd ki kell tölteni 1 jelentezési lapot ami egyben tombola is.Nagyon sok nyeremény van,még külföldi nyaralás is.A találkozó helyszíne mindig spontán,de a Dr.Infó pavilonnnál kell jelentkeznetek mivel a pólót ott kapjátok.Amúgy pedig telefonon tartjuk a kapcsolatot.
 

somcsika

Aktív tag
Vércukormérés mindenkinek?
Ezt úgy értitek, hogy mindenkinek? Lacus nem biztos, hogy értékelni fogja, lehet inkább azt mondja, hogy be se akar majd menni.
 
Oldal tetejére