Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

blaci

Őstag
Azé', eccer úgy megnéznék egy vonatot, ahogy a (nem létező) szájából kilóg a cigi, azaz, dohányzik a vonat=dohányzó vonat... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bocsi... Nem bíííírtam má' megin' kihagyni... :twisted::twisted::twisted: De hát, ha eccer -virtuális- tálcán kínálják elém... :rolleyes::cool::cool::cool:

Nem én voltam!!!;):D

Ez a hivatalos megfogalmazás, úgy másoltam át a hivatalos menetrendből!;):D:D:D
De nem volt rossz, látom figyelsz!:shock:;):D
(Az is lehet egyébként hogy csak a fel-lemenők miatt van...nem baj, bírom én.)

tímeácska

Őstag
Nem én voltam!!!;):D

Ez a hivatalos megfogalmazás, úgy másoltam át a hivatalos menetrendből!;):D:D:D
De nem volt rossz, látom figyelsz!:shock:;):D
(Az is lehet egyébként hogy csak a fel-lemenők miatt van...nem baj, bírom én.)

:shock: Figyelek...:cool: Szemem, mint a sasé... :cool: Na, nem olyan csipppppás... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Nem baj az, ismered a mondást: "Több szem, több csipa!";):D:D:D Ha-ha-ha... :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Egyébként ezt nálunk úgy mondják, mármint szakmailag...mármint a figyelést...szongyahogy: "Szemed a pályán legyen!";):D

Érdekes... Ezt: "Szemed a pályán legyen!" nekem is szokták mondani, amikor az attópályán közlekedem az attóval, közben meg beszélek, és beszélek, és beszélek... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Akkor ezt nekem szakmailag mondják?! Vagy parailag?! :lol::lol::lol: :twisted:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Egyébként ezt nálunk úgy mondják, mármint szakmailag...mármint a figyelést...szongyahogy: "Szemed a pályán legyen!";):D

A szeme annyira a pályán van, hogy még nem is nézte meg az albumokban, hogy figyeli a (sín)pályát. Hát így sokáig kell rá vigyáznod. Most már értem, ezért vagy te mindig dolgozásra beosztva.
Csigu, mikor kegyelmezel má meg Némónak? Téged őriz a pályán, a szeme rajta(d).

tímeácska

Őstag
És neked vonattal jönni oda? Hagyd az az ojtót otthon. Egyedül akarol búslakodni egy ojtóban?

:???: Vasárnap is otthon hagytam... Osz volt... Nincs... Huss... Prevenciós jelleggel fogok ojtózni... :cool:
Meg, ugyibár, mint írottam vala, nem egyedül mennék... Ülj le szépen Növényke mellé, oszt lapozzatok vissza együtt... Mert tuti, Ő sem emlékszik rá... :mrgreen::cool:

tímeácska

Őstag
A szeme annyira a pályán van, hogy még nem is nézte meg az albumokban, hogy figyeli a (sín)pályát. Hát így sokáig kell rá vigyáznod. Most már értem, ezért vagy te mindig dolgozásra beosztva.
Csigu, mikor kegyelmezel má meg Némónak? Téged őriz a pályán, a szeme rajta(d).

Honnan veszed, hogy nem néztem meg?! He?! :twisted: (Jelentem, megnéztem...;))
Jah... Engem őriz a pályán, mi?! Akkor miért sasolok annyira hátra felé, he?! Én bízom Laciban... De a vonatban nem... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Idézet: "A halak hallása meglepően jó, bár nincs fülük. Ők a hangrezgéseket a bőrükön az oldalvonalukkal, és az úszóhólyagon keresztül érzékelik.";):D
Visszavonom a süketet.

Alábbiakban így hangzik helyesen:
Mondja ezt egy 100 lábúból avanzsált, a hangrezgéseket a bőrükön az oldalvonalukkal, és az úszóhólyagon keresztül érzékelő, sütnivaló némó halak osztályába sorolt állatféleség

blaci

Őstag
Visszavonom a süketet.

Alábbiakban így hangzik helyesen:
Mondja ezt egy 100 lábúból avanzsált, a hangrezgéseket a bőrükön az oldalvonalukkal, és az úszóhólyagon keresztül érzékelő, sütnivaló némó halak osztályába sorolt állatféleség

Így már hibátlan a megfogalmazás.;)

Ez meg egy kis ráadás, csak szekálás képpen...;):D:D:D

Idézet2: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Hallás
"A hallószerv, ahogy az egyensúlyozás szerve is, a halak oldalvonalából alakult ki. Az evolúció folyamán leginkább a hallócsontocskák módosultak. A kengyel már a kétéltűeknél jelen van, a kalapács és az üllő csak az első emlősöknél jelent meg."

(Mindig tanul az ember valamit.)

vighkata

Így már hibátlan a megfogalmazás.;)

Ez meg egy kis ráadás, csak szekálás képpen...;):D:D:D

Idézet2: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Hallás
"A hallószerv, ahogy az egyensúlyozás szerve is, a halak oldalvonalából alakult ki. Az evolúció folyamán leginkább a hallócsontocskák módosultak. A kengyel már a kétéltűeknél jelen van, a kalapács és az üllő csak az első emlősöknél jelent meg."

(Mindig tanul az ember valamit.)

Lementem hídba. Ezek szerinte neked se kalapács se üllő. (csak hogy visszaszekáljak)

Oldal tetejére