Jaj, hát mondom én, hogy imádlak Titeket!:-D
Hát, még távol állok attól, hogy azt írhassam, jól vagyok... Nem, nem vagyok jól... Csak így egyszerűen, és őszintén...
Cukik rendben, ahogy Molli is írta, 5 és 9 közöttieket mérek. Óránként lesem, de majd leszokok erről is... :-D Jobb félni, mint megijedni elven... ;-)
Hát, a legnagyobb problémám tényleg a levertség, a hányinger, kontra fejfájás... Biztos, hogy ennek a 3 dolognak 1 tényező áll a hátterében... Biztos, hogy igazatok van, sőt, én is tisztában vagyok vele, hogy meg kéne próbálnom enni, és pihennem kéne... Igen, az agyam ezt diktálja, de a szervezetem ezek ellen harcol is rendesen... Lásd evés -> hányinger, rosszabb esetben hányás is... Volt rá precedens a hétvégén...
Molli! Tegnap ugye voltam vérvételen Veszprémben... Ma érdeklődtem az eredmények után, de csak azt a választ kaptam, hogy majd úgyis megyek 21.-én, és akkor majd megbeszéljük a teendőket... Érdekes... Egy friss diabosnál ennyire azért mégsem ráérős ez a dolog... Asszem...
Nos, ezek után úgy döntöttem, hogy lépek...
Ma voltam is egy másik dokinál, aki egyből labort kért, igaz, csak holnap reggel tudok elmenni vérvételre, de már ezzel is sokkal előrébb leszek...
Megmérte a vérnyomásomat, 138/80 Hgmm volt... Ez is kissé magas, főleg, hozzám képest... De közölte velem, hogy nagyon gyorsan ver a szívem is. Gyorsan EKG, 120 volt a pulzusom. Hozzáteszem, hogy már legalább 1 órája egy helyben ültem... Minden bizonnyal az ionok elcsúszása miatt vannak ezek a problémák, ettől fájhat a fejem, lehet hányingerem, és minden egyéb tünetem lehet attól, hogy a Kálim, Nátrium, Magnézium, Klorid egyensúlyom felbomlott... És ez az, ami ráérhet majd' 2 hétig?!?! Remek...
Na, de holnap ilyenkor már sokkal okosabbak leszünk, majd megírom, mi lett az eredmény...
Még egyszer köszönöm a sok bíztatást, és, hogy itt Vagytok velem!!! Hihetetlen jó érzés! Most tényleg olyan, mintha egy nagy család lennénk...