Insulinpumpa

tímeácska

Őstag
Velence? Nem rossz... De melyik? A magyarországi, vagy az Olasz? :-D:-D:-D Na, oké, ez csak tréfa volt... ;-)
Hahóóó! Tusor Ildi! Tudnál ebben segíteni nekünk, hogy találjunk egy megfelelő helységet?!;-)
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tényleg bárhová mehetünk, a szűkebb helyszín pedig szerintem megfelelő lenne egy teraszos vendéglátó egység. Ott le tudunk ülni, az asztalokat össze lehet tolni. A teraszos helyek közelében általában van park, vagy játszótér, ahol a gyerekek szabadon mozoghatnak. A helyszín választásnál a mi kényelmünk mellett a gyerkőcök igényeit is figyelembe kell vennünk. Én már előre látom, a gyerkőcök fogják a legjobban élvezni ezt a csavargós, kirándulós napot. A diabos gyerekeknek ez már egy fél tábor. Arra is fel lehet egy ilyen napot használni, ha a gyerek félve menne egy gyerektáborba, akkor ez egy kis ízelítő lehet számukra. Nekik a leghasznosabb találkozni a "sorstársakkal", hogy láthassák, nincsenek egyedül.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Én úgy agyaltam, hogy első körben a magyarországi, jövőre pedig 'gondolázhatunk' az Olasz Velencén. He-he, most jól érzem magam.
 

tímeácska

Őstag
Nos, akkor hajrá edukációs-beszélgetős-ismerkedős program... Kérem, jelezzétek, ha részt kívántok venni egy ilyen eseményen! Csak, hogy tudjuk, mégis hányan lennénk... Ketten tuti... Máté, és én... ;-)
És kb. a dátumot sem lenne baj összeegyeztetni. Én tudok időben igazodni hozzátok...
Még egyszer az elérhetőségeim:
jtimir@hotmail.com tel.: 06-30/2 814-584
A helyet már keresem... ;-)
Témát is javasolhatnátok, hogy mindenki "fel tudjon készülni". Itt ne csak a pumpásokra gondoljunk, hanem a cukorbetegségre úgy összességében... Vagy, ez majd a helyszínen adja magát?
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A talival kapcsolatban én azt szeretném még mondani, hogy a cukorbeteg felnőttek nyugodtan hozzák magukkal a nem cukorbeteg gyerkőceiket, feltéve ha ők is így gondolják. Tehát nem csak pumpások, hanem penesek is természetesen, és kedvük szerint a nem cukorbeteg családtagok.

Az időpontra május vége, június eleje, amit én gondoltam, főként a gyerekek igényeinek megfelelően, hadd rohangásszanak körülöttünk a napsütésben. Javaslatom a szombat lenne, talán ez a legmegfelelőbb.

Természetesen minden igény, és ötlet érdekelne, akár a helyszín, akár az időpontra vonatkozóan. Ami a legtöbbünknek megfelel, azt hozzuk létre.
 

szucsa

Tag
Sziasztok!

Amennyiben nem ütközik az időpont nyaralással én mennék a feleségemmel és a fiammal (7 éves). Hála istennek csak én vagyok diabos...

Attila
 

Sani

Új tag
Nagyom jó ötlet ez a találkozó.A tapasztalatcsere sokkal közvetlenebb lenne és legalább megismernénk egymást.:)
Ha időm, elfoglaltságaim engedik, én is örömmel részt fogok venni.
 

zsuzsa

Új tag
Nagyon jó lenne személyesen is talállkozni, ha a helyszín elérhető. és az időpont is megfelel, Tibusom és én mindenképpen megyünk, még lehet hogy a férjem is benevez rá ha munkája engedi.
 
H

hypohonder

Vendég
Íme a legutóbbi 4 hét eredménye. Kedves Tímeácska, most kérdezz, ha van mit!

Egyébként továbbra is tartom: úgy a kezdődő hipót, mint a felfelé induló cukrot meg lehet érezni IDŐBEN, kellő tapasztalattal, odafigyeléssel!!!
Aki nem hiszi, járjon utána.
 
H

hypohonder

Vendég
Bocsánat, úgy látom, hogy valahol lemaradtak az adatok. Megpróbálom újra...
 

Csatolások

  • 20080427pumpa.doc
    1.3 MB · Olvasás: 14
  • 20080427adatok.doc
    314 KB · Olvasás: 14

tímeácska

Őstag
És ez pedig Mátém elmúlt 4 hetének letöltései... Engem is lehet kérdezni, ha van miről...
 

Csatolások

  • Máté 2008.03.28.-2008.04.23. SmartPix.doc
    251 KB · Olvasás: 14

Mira

Új tag
Íme a legutóbbi 4 hét eredménye. Kedves Tímeácska, most kérdezz, ha van mit!

Egyébként továbbra is tartom: úgy a kezdődő hipót, mint a felfelé induló cukrot meg lehet érezni IDŐBEN, kellő tapasztalattal, odafigyeléssel!!!
Aki nem hiszi, járjon utána.

Én úgy tapasztaltam, ha gyakran van hypo, egy idő után egyre alacsonyabb értékeknél okoz tüneteket, sajnos. Persze az sem mindegy, hogy milyen gyorsasággal megy le, vagy fel a vc.
 

Mira

Új tag
Bocsi! Írnék néhány szót magamról: 8 éve vagyok diabos, 7 hónapja van pumpám és a cukraim gyakran kaotikusak. Örömmel olvasgatom, hogy többnyire milyen jó eredményeitek vannak! Szeretnék gyermeket, de sokszor elbizonytalanítanak az értékeim. Sok időm nincs, de jó látni, hogy sok hasznos infót meg tudtok osztani a tagokkal.
 

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
És ez pedig Mátém elmúlt 4 hetének letöltései... Engem is lehet kérdezni, ha van miről...
Nem jutok szóhoz, komolyan, ilyet soha az életemben nem láttam! Őszintén gratulálok mindkettőtöknek! :D
Hogyan oldjátok meg, hogy sosem hipózik? Egy kis plussz mozgás, ami olyan hirtelen történik, hogy nem lehetett vele kalkulálni, nem csinál hipót egy 4 körüli értékből (mert, ha jól látom, inkább 5 alattiak a cukrai, ennyire stabil 5 alatti cukrokat soha nem láttam senkinél még!)? Nekem ez nem megy sosem, ha 5 alatt van folyamatosan a cukrom, akkor egy picike nem várt energiaráfordítás és hipó lesz...
 
Oldal tetejére