Insulinpumpa

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Vízzáró tokok. Nem pumpatok, de pl mp3-hoz, vagy akármihez, de pumpához is jó. Amikor keresgéltem, akkor emlékeim szerint találtam a Medronicnál is, ennek utána kéne nézni, mert már nem emlékszem, hogy a képet honnan mentettem el.

Csatolások

• vízzáró pumpatok2.jpg
    vízzáró pumpatok2.jpg
    21.1 KB · Olvasás: 16
  • vízzáró pumpatok3.jpg
    vízzáró pumpatok3.jpg
    317.1 KB · Olvasás: 15
  • Vízzáró pumpatok.jpg
    Vízzáró pumpatok.jpg
    56.5 KB · Olvasás: 17

vighkata

Én is kerestem anno, találtam is, de a Medtronicnak nincs tudtommal.
Szomorú vagyok. Na, nyáron talán kérek a külhoniaktól, csak hát tényleg borsos az ára.

Mondjuk jogos lenne az igény, hogy mindkét pumpa cég fejlesszen a pumpáihoz méretben megfelelő vízzáró tokot.

poe

Őstag
A cső miatt bonyolult a dolog...
Ha sokat vizeskedsz, akkor szerintem megéri. Megnéztem ebay-en is ennyi, újonann.
Ha esetleg összejönne 3-4 ember, lehetne csinálni közös rendelést, eloszlana a postaköltség.

vighkata

A cső miatt bonyolult a dolog...
Ha sokat vizeskedsz, akkor szerintem megéri. Megnéztem ebay-en is ennyi, újonann.
Ha esetleg összejönne 3-4 ember, lehetne csinálni közös rendelést, eloszlana a postaköltség.
Nem rossz ötlet összefogni. Persze a 10-15 ezres (39-44 euro)ár egy kicsit húzós, de a szállítási költség meg van 4-5 euróból.

Ezt találtam még, itt vannak paraméterek is. Mellette vannak a szállítási feltételek. http://www.aquapac.de/Produkte/MP3-Player/iPod-/-iphone-/-MP3-Player.html

vighkata

Még az jutott eszembe, hogy egy vitorlás/búvár felszerelés bótot megkörnyékezni, hogy beszerezné-e. Attól függ, hogy honnan szerzi be a jó cuccait. Biztos nem jó magyar iparból.
(gyerekek, ha ezt Széchenyi látná, hogy még mindig mennyire el vagyunk maradva....:rolleyes:)

poe

Őstag
Amit linkeltél csak mp3-hoz jó, bele kell dugni a csatlakozót. Nekünk a drágább kell sajna...
Majd szétnézegetek ámerikai netes boltokban, ilyen kis tétel átcsúszhat a vámon.

vighkata

Amit linkeltél csak mp3-hoz jó, bele kell dugni a csatlakozót. Nekünk a drágább kell sajna...
Majd szétnézegetek ámerikai netes boltokban, ilyen kis tétel átcsúszhat a vámon.
Miért nem jó az mp3-ashoz való? Ahhoz is kell madzag.
Kis tétel átcsúszhat, de most maximalizálták a súlyhatárt szumma 30 kg-ban.
Azért csak nézzél jól szíjjel.

poe

Őstag
Azért nem jó, mert azon nem vezeted át a madzagot, hanem belül van egy madzag, amit rádugsz a lejátszóra, kívül meg van egy aljzat, amibe beledugod a fülest.
Kicsit szétnéztem 52 dodó volt a letócsóbb.

zsuzsa

Új tag
Köszönöm Poe. A sport övet használjuk abbó már egy párat elnyúztunk, de ahogy nézem annál jobbat egyenlőre nem is kínálnak. A hővédő az teteszik majd benézek a decatlonba és belepróbálom a mérőtokunkat mert abban nem vagyok biztos hogy belefér.

umbra08

Aktív tag
Sziasztok,

Mi is beneveznénk egy ilyen hiper-szuper vizzáró tokra.
Szerintem mi homokozásnál, egyéb játéknál is hasznát vennénk majd. Talán megkönnyítené babócánk életét.

Ha összefogtok, mi is beszállunk, szóljatok, hogy miben trudunk segíteni!

Amúgy jelentem, jobban vagyunk, azaz reméljük meggyógyultunk. Mit tesz az antibiotikum...

Köszi:
umbra

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Sziasztok!

Kíváncsi lennék a szenzoros tapasztalataitokra.
Nekem már a sokadik szenzorom, amit ki kell cserélni, mert nem ismeri fel a pumpa, azt mondják a medtronicban, hogy rossz a szenzor.
Nektek vannak ilyen élményeitek?

poe

Őstag
Az elsővel volt, a trénernél volt tartalék... Meg még egyszer, de akkor nem állítottam át a távadó kódját a pumpában, szóval én voltam a hibás, szerencsére időben rájöttem.

szanrit

Új tag
Sziasztok!
Most értem rá,hogy kicsit írjak.március 8-óta ,működök a pumpával.egyenlőre állítgatjuk,hogy jó legyen,de nem tudom...,kicsit el vagyok kenődve,hogy mikor fog beállni,rendes értékekre.elég nehéz eset vagyok,labilis meg minden.doktornőm nincs elkenődve ,ő biztat,hogy jók lesznek az értékek.gondban vagyok a beszúrási helyekkel is,mert a has körüli bőr nem megfelelő az ikerszülésem óta.nem vagyok egy vézna,igy nem is tudom,hogy hova kéne beszúrni,megpróbáltam a combom külső oldalát,jobb lábamon szuperált,ma átszúrtam a bal lábamra.3 óra múlva 22-es cukrot mértem,pedig egy jó nagyot sétáltam is,nem volt hypo!!!most beszúrtam egy újat a bal felkaromba,most itt próbálkozok....nektek mennyi idő múlva állt be a normál érték? Tudom ,minden szervezet más,csak jó volna egy kis megerősítés!!ha,ráértek írjatok!! Sziasztok!!

poe

Őstag
Nyugi, nekem is beletelt kb egy évbe, mire kitanultam a pumpát és sikerült beállítani normálisan a bázist. Menni fog, próbálkozz! ;)
Comb is, felkar is jó. Ha pár óra múlva felmegy, akkor lehet, hogy gond volt a belövésnél (elhajlott a kanül, bevérzett, ilyesmi) érdemes újraszúrni. 16 fölötti vc-vel meg ne mozogj intenzíven, mert többet árt, mint használ.

Oldal tetejére