Pumpás!
Akkor a talira hozzál léccike ragacs leszedő bizgettyűt, mi pedig ígérjük, ragacsosan megyünk, én legalábbis biztos, és akkor szívesen kipróbálnám.
Köszike előre is.
A medtronicos ragacs sosem hagyott nyomot a bőrömön, lehet, hogy ebben jobbak? :twisted: Vagy csak a 45 fokos kanülé volt jobb, az más volt, mint a merőleges, gondolom a Rochenál is más a kettő.
Ezt én sem mertem... nekem már a pentől is lila a karom, akármilyen picike tűt használok. Viszont megpróbáltam most a szenzort a derekam hátsó részébe adni, a medencecsont feletti részbe, hátra. Nehezen elérhető, de nagyon jó hely!!! Most el is határoztam, hogyha egyszer túlleszek a szülésen és kicsit össze tudom szedni magam, akkor megpróbálom újra a pumpát úgy, hogy erre a hátsó derék részbe adom a kanült. Úgy tűnt, mint ami nem olyan eres... és nem is fájt és legkevésbé zavart az eddig kipróbált helyek közül.Valaki használja a karját??Mert én nem merem!Televan a gatyóm töle.Hi Hi
Viszont megpróbáltam most a szenzort a derekam hátsó részébe adni, a medencecsont feletti részbe, hátra. Nehezen elérhető, de nagyon jó hely!!!
A nap öröm hírét szeretném veletek megosztani: Patriknak a januári 7.9 HbA1c (ez még penes) után, most 6,7 lett (ez már nagyrészt pumpás)éééés lesz ez még jobb is !!!
Én csak oda szúrom, és már volt olyan, hogy amikor a bólust nyomtam be, megnéztem, hogy tényleg bent van-e a tű, mert annyira nem érzem.Sőt, szinte csak ilyen van. Néha találok el valami érzékeny részt.
Ott hátul nem zavar, a pumpát is a derekamon hátra el tudom 'tolni', tehát nekem is nagyon bejött ez a hely.
Köszi, ennyit tesz a pumpa ez amit a pennel soha nem tudtunk volna elérni.
(pl a halnali bázisunk 0,8 ról átmegy reggel 0,2-re,ezt penes bázissal elég nehéz lenne követni.)