természetesen nem cukrot használtam, helyette fruktóz volt benne, egy picivel kevesebb mint egy bögrényi
Már sül a muffin! Az illata jó!
naaa, milyenek lettek??
Mákosak meg diósak!
Egyébként tényleg meglepően híg lett a tészta, de szépen megsültek!
Még egyszer a receptet! Mátém ezt is vacsizott... És elfogyott...
Máté, vagy a muffin fogyott el??
naaa, milyenek lettek??
Muffin-projekt nálunk is lesz vasárnap!! Aztán én is nyilatkozom.
Volna egy-két kérdésem a jelenlévő főszakácsokhoz ( főleg Mankához). Szerintetek jól csinálom: fehér liszt helyett graham lisztet használok pl a rántáshoz, de mi kellene a habaráshoz, hogy világos maradjon pl a zöldbabfőzi? Étkezési keményítő?
Írjatok!!
Én, mint másik "főszakács" nem csinálok rántást, csak habarok. Sima lisztet használok, nem szeretem a graham lisztet és társait. Tehát 2/3 sima liszt, 1/3 kukoricakeményítő. Ettől szép világos, és selymes lesz a főzi. A kukorica keményítő csökkenti a kutyulék GI-jét.Volna egy-két kérdésem a jelenlévő főszakácsokhoz ( főleg Mankához). Szerintetek jól csinálom: fehér liszt helyett graham lisztet használok pl a rántáshoz, de mi kellene a habaráshoz, hogy világos maradjon pl a zöldbabfőzi? Étkezési keményítő?
Írjatok!!
Hát én még nem muffinoltam, minden energiámat elvette a férjhön menés. Ma lecsót csináltam, az meg a zidőmet vette el.Örülök, hogy mindenkinek sikerült!!
Katának sok sikert mindkettőhöz !!!
Hát én még nem muffinoltam, minden energiámat elvette a férjhön menés. Ma lecsót csináltam, az meg a zidőmet vette el.
Hát ráérek én bármire is? Ígérem, amint energiát, és időt kerítek valahonnan, muffinolok, és jövök a hírrel. Vettem xilitet, azzal fogom megcsinálni.
Jajj, hát erre mit is lehet mondani? Főleg, hogy minden van itthon, még bögre is. Jobb lészen, ha nem is beszélek melléje.Az alapanyag megvásárlása már a muffin félig elkészítésével ér fel...
Jajj, hát erre mit is lehet mondani? Főleg, hogy minden van itthon, még bögre is. Jobb lészen, ha nem is beszélek melléje.