MÁK - Hatósági Igazolvány

tímeácska

Őstag
Timeácska.

Hogy lehet neked 2016-ig érvényes a kártyád amikor azt csak 2 évre adják, ne haragudj, hogy megkérdezem, de én amióta kapom csak 2 évre adják meg.
Üdv. Móni

Szia Móni!
Nemes egyszerűséggel a Hatósági Igazolványra lejárati dátumként 2016 van írva (a hónapra nem emlékszem, majd megnézem...)! Tehát, innen gondolom, hogy az érvényességi ideje is 2016-ig szól! :D Én is meglepődtem, de ha ez van ráírva... :)
 
sziasztok!
Magyar Államkincstár által kiadott hatósági igazolványom van,magasabb családi pótlék okán.Jó pár budapesti múzeumba térítésmentesen beengedtek ezzel az igazolvánnyal,a kisérőmet is.Viszont a Nemzeti Múzeumba,nem engedtek be se ingyen,se kedvezményes jeggyel.Múzeuma válogatja,hogy hova engednek be MÁK kártyával kedvezményesen?Melyek azok a helyek ahol térítésmentesen,vagy kedvezménnyel beengednek MÁk Káryával?Egy fórumba azt olvastam,hogy pár fürdőt is igénybe lehet kedvezményesen venni a MÁK kártyával?Várom válaszotokat!
 

tubi

Aktív tag
pl állatkert! minket ingyen engedtek be, de amúgy kellett volna 350 Ft-os jegy, asszem, de sokan voltunk, bemutattam az igazolványt és továbbot intettek :)
 

christina

Őstag
pl állatkert! minket ingyen engedtek be, de amúgy kellett volna 350 Ft-os jegy, asszem, de sokan voltunk, bemutattam az igazolványt és továbbot intettek :)

Igen, az állatkertbe 350 Ft a jegy hatóságival+a kísérőnek is. Mi vonaton vettük igénybe 1x, nevetséges árat fizettem - a bkv jegy többe került volna. :) Máshol még nem használtam.
 

Adrián

Új tag
Hello! Nekem egy kérdésem lenne hogy az egyik osztálytársamnak szinten magas a vérnyomása úgy mint nekem többször voltam miatta kórházban (18 vagyok, szívbeteg) neki van 90%-os kártyája és én is azon gondolkodtam hogy akkor nekem is lehetne és ha igen akkor hol és hogyan tudom igényelni?
 
Oldal tetejére