Szegény bácsi... de azért kár találgatni szerintem, az infarktus kötve hiszem, hogy a hipó miatt alakult ki, ilyet én még nem is hallottam és olvastam, elöbb jön a kóma, de azt nem érte el a bácsi. És az agy nem kap olyankor oxigént, nem a szív lesz infarktusos, tehát én nem hiszem, hoyg összefüggés lenne. Idős bácsi volt, nyugdíjas volt, tehát infarktusa akármikor lehetett volna neki, nyilván a stressz ezt hozta ki belőle. Emlékszem, amikor volt egy mozgólépcsős baleset, akkor senki sem sérült meg, csak 1 ember meghalt. Aztán kiderült, hogy az ijedségtől infarktust kapott. Amúgy egészséges volt.
És nem kell rosszul karbantartottnak sem lennie egy ilyen hipó eléréséhez sajnos. Egy nagyon kedves ismerősöm kb 20 éves lehetett, amikor majdnem elvesztette az eszméletét vezetés közben (fegyelmezett, jól karbantartott, sportoló az illető) és felhajtott a járdára és elütött néhány embert, az egyik meghalt. Évekig próbálta kiheverni a történteket szegény srác. És mégcsak nem is szokása az eszméletvesztés, de akkor ott egyik pillanatról a másikra jött rá. Van ilyen, mindegyikünkkel megeshet sajnos, ezért fontos a kártya! (ami nekem nincs, de miért nincs, jajajjj, keresek is egyet....)