mindenkinek

christina

Őstag
Asszem én is jól lemaradtam a búcsú pusszanccsal, de sebaj, majd kűddök jó pihenés sms-tet. Mondjuk holnap reggel 6:10-kor :rohog:

Szóval ha még nem késő, akkor jó pihenést kívánok nektek. :)
Tekikém! Sosem késő. Neked is köszönjük!:dr_24::)
Nyugodtan küdjé sms-tet, én már fent leszek. A telefon meg ki van kapcsolva.:rohog::rohog::rohog:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nem sokkal azután, hogy diabos lettem, csak úgy hosszabbították meg a jogsimat, ha a diab dokim adott igazolást, hogy rendbentartott diabom van. Ja, és csak 1 évre fogadták el, vagyis még így is csak 1 évre hosszabbították meg. Én meg fizettem évente a pöcsétért.
Aztán nagy dühömben begurultam, dumáltam egy mentős haverommal, hogy nem jó ez így nekem, és ő a jogsis doki haverjával elintézte a dolgot. 10 évre megkaptam a pöcsétet a hosszabbításhoz. A mentős haveromnak 1 sörébe került az én jogsim :rohog:.
Na az a 10 év járt le, most rendes úton hosszabbítottam, de ugyi nem kellett diab dokis igazolás. Ha újra bevezetik, akkor újra meglátogatom a mentős havert. Legfeljebb söröznek a jogsis dokival, :dr_31:;) vagy megoldják valahogy.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Itt van egy cikk a szigorítás tervezetéről. Na most ha 2011-ben mégis bevezetik a szigorítást, akkor ezek a problémák, amik itt fel vannak vezetve, ugyanúgy fent fognak állani.
http://www.medicalonline.hu/cikk/vezetesi_alkalmassag/index.php

christina

Őstag
Sziasztok!
Tegnap hazaérkeztünk, mára már utol is értem magam a neten.;)
Az idő sz@r volt - már megszokom lassan, hogy kánikulában dolgozom minden nyáron.:mad::(
De jó volt a napi rutinból kikapcsolni, viszont holnap már meló.:rolleyes:

Kűddöm mán, kűddöm, eccer csak bekapcsolódik az telefony. :cool::cool::cool:

Én meg csak vártam és vártam, de elaludtál Tekikém? Nem gyütt semmi.:)

Oldal tetejére