mindenkinek

Magdika

Új tag
Kedves Magdika!
Hát már miért haragudnék, ez nem kijavítás hanem nagyon hasznos kiegészítés volt, örültem neki. Teljesen így van, egyetértek vele. A pezsgőtabletták tényleg csak vitaminokat tartalmaznak általában ezért is szokták kiegészíteni őket pl.: +vas, vagy éppen +magnézium, stb. Azért választottam csak mert szerintem így finomabb, és nem érzem azt hogy "na, még egy plusz gyógyszer" amit szedni kell. Már most is szedek öt félét naponta, különböző szövődményeimre (pl.: neurophatia, retinophatia, vérnyomás ingadozások, most meg még a májfunkciós zavaraim is) pedig csak négy éve vagyok diabos. Az eredményeim nem hiszem hogy indokolnák, aztán mégis, ennél jobban meg már nem tudok vigyázni én betartok mindent amit tanácsolnak a dokik ezek meg csak jönnek egymás után.:???::roll:

Igaz másik topikban volt ez téma de most már ide írom, ez biztos hogy alkati (genetikai) hajlam kérdése, szerintem. De senkinek sem kell rettegni tőle, én nagyon jól elvagyok ezekkel is. Azért vigyázzon mindenki magára ahogy tud, ne kísértse a sorsot. Lényeg a korai felismerés és a kezelés. Ha kiderül valami nem kell rögtön kétségbe esni, manapság szerencsére elég jól kezelhetők már ezek a dolgok, ha nem is gyógyíthatók - egyenlőre. El kell fogadni és lehet élni tovább csak erre is figyelni kell. Ezeknél sokkal súlyosabb betegségek is jöhetnek sajnos, mint a szövődmények, amit az is megkaphat bármikor aki nem is cukorbeteg.;)

Laci!
Szeretnék többet tudni rólad. lehet, hogy tudnánk egymásnak segíteni. nem veszed tolakodásnak?
magdika

blaci

Őstag
Laci!
Szeretnék többet tudni rólad. lehet, hogy tudnánk egymásnak segíteni. nem veszed tolakodásnak?
magdika

Kedves Magdika!
Dehogy veszem tolakodásnak, de most nem kezdeném el leírni a történetemet újra mert leírtam már magamról szinte mindent régebben. Az - Általános kérdések, hozzászólások - Lábápolás - topikban írtam először 2008.06.14.-én (de rég is volt, kerestem most egy jó darabig...);):D a 4/#36 számú hozzászólástól kezdve...az eredményeimet pedig feltettem a blogomba. Ugye nem baj hogy így válaszolok csak, de most mennem kell, reggel 4-kor csörög a vekker.;):-D:-D:-D További szép estét kívánok mindenkinek és jó éjszakát. Üdv.: Laci

U.i.: Ha a halacska mellett a nevemre kattintasz lesz egy olyan lehetőség, hogyaszongya: Mutasd B. Laci összes üzenetét...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
vércukor index

A blogomba felraktam egy diagramot, amit Szentgyörgyi Pál készített a cukormérőm adatai alapján. Érdemes megnézni.

borka

Őstag
Szeretném megkérni minden fórumozó társamat,hogy amikor beléptek szavazzatok a honlapunkra. "Szavazás" (Nofre által) az első oldalon. 1 perc kitérő. Húzzunk bele.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszönöm a marketinget Borka :) Én éppen eléggé beteg vagyok, de csak nem bírom ki, hogy ne üljek gép elé... Most eléggé le vagyok maradva mindenféle témában, de szorgosan gyógyulok és visszakapcsolódom a mindennapokba! Borka! Köszönöm a szép tulipánokat :)

borka

Őstag
Először is további jó gyógyulást kivánunk;)
A felhívást azért tettem közzé , mert töbször olvastam, hogy nagyon le vagyunk maradva.:(
Mielőbbi gyogyulásod érdekébe még gyűjtök Neked tulipantokat:)

dg

Őstag
Most látom, hogy Lajhárka beteg, éspedig nagyon. Jobbulást kívánok, és esetleg, gyúrjak valami pirulát?? :D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszönöm gyógyulós kívánságokat... igyexem :) és már sokkal jobban vagyok, hogy olvasgatom kedvességeteket...

kicsizsu84

Új tag
Sziasztok! IV. éves ápoló hallgató vagyok és szakdolgozatot írok Serdülőkori nehézségek krónikus betegségben szenvedő fiataloknál. Ehhez szeretném kérni a segítségeteket. 2 kérdőívem van. Az egyik a cukorbeteg fiataloknak készűlt, a másik pedig a szülőknek. A kérdőívem semmilyen személyes adatra nem kérdez rá, csak az életkorra. A kérdőív kitöltése teljesen anoním. Ha valaki segítene, akkor írjon a [email protected] e-mail címre és küldöm a kérdőívet. Előre is köszönöm.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tájékoztató a 2009. évi gázártámogatásról, letölthető formanyomtatvánnyal, elérhetőséggel.

Csatolások

• 2009. évi tájékoztató a gázártámogatásról.doc
    35 KB · Olvasás: 9
Oldal tetejére