Ránk nem lehet kellőképpen felkészülni...Asszem...
![]()
ugyan... én is csak legyintettem! gyakoroljatok csak...
Ránk nem lehet kellőképpen felkészülni...Asszem...
![]()
Kedves Magdika!
Hát már miért haragudnék, ez nem kijavítás hanem nagyon hasznos kiegészítés volt, örültem neki. Teljesen így van, egyetértek vele. A pezsgőtabletták tényleg csak vitaminokat tartalmaznak általában ezért is szokták kiegészíteni őket pl.: +vas, vagy éppen +magnézium, stb. Azért választottam csak mert szerintem így finomabb, és nem érzem azt hogy "na, még egy plusz gyógyszer" amit szedni kell. Már most is szedek öt félét naponta, különböző szövődményeimre (pl.: neurophatia, retinophatia, vérnyomás ingadozások, most meg még a májfunkciós zavaraim is) pedig csak négy éve vagyok diabos. Az eredményeim nem hiszem hogy indokolnák, aztán mégis, ennél jobban meg már nem tudok vigyázni én betartok mindent amit tanácsolnak a dokik ezek meg csak jönnek egymás után.:???::roll:
Igaz másik topikban volt ez téma de most már ide írom, ez biztos hogy alkati (genetikai) hajlam kérdése, szerintem. De senkinek sem kell rettegni tőle, én nagyon jól elvagyok ezekkel is. Azért vigyázzon mindenki magára ahogy tud, ne kísértse a sorsot. Lényeg a korai felismerés és a kezelés. Ha kiderül valami nem kell rögtön kétségbe esni, manapság szerencsére elég jól kezelhetők már ezek a dolgok, ha nem is gyógyíthatók - egyenlőre. El kell fogadni és lehet élni tovább csak erre is figyelni kell. Ezeknél sokkal súlyosabb betegségek is jöhetnek sajnos, mint a szövődmények, amit az is megkaphat bármikor aki nem is cukorbeteg.![]()
Laci!
Szeretnék többet tudni rólad. lehet, hogy tudnánk egymásnak segíteni. nem veszed tolakodásnak?
magdika
Őőőő... Milyen palatetőkről van szó?!![]()
És kérsz hozzá sültkrumplit?
:mrgreen::mrgreen:Jegyezve!Ne viccelj már! Anélkül nem is köllene!:mrgreen::mrgreen:
Szeretettel gyógyítunk.
1-et értek, szereztem támogatókat...
Máris sokkal-sokkal jobban vagyoka sajtos támogató a legaranyosabb!