Tájékoztató a 2009. évi gázártámogatásról, letölthető formanyomtatvánnyal, elérhetőséggel.
Van otthon egy plusz példány, bármikor eljöhetsz érte. A tájékoztató szerint dec. 15-ig mindenki megkapja az igénylő csomagot, aki tavaly jogosult volt rá. Ha valaki mégsem kapná meg, vagy idén először igényelne, annak hasznos a letöltött anyag. A tájékoztató szerint a 2009. jan.31-ig eljuttatott igénylés jan. 1-től érvényes, ill. a támogatás attól kezdve jár.Teki te gond(olat)-olvasó! Hát honnan tudtad,hogy min györcsölök(még) már lassan 2 hete!? Megtennéd lécci-lécci...nyomtass ki nekem egyet...lécci-lécci...Nézd milyen szépen mosolygok...:Vagy így:
KÖSZI!!!!
Jé?? Én, a felületes, eddig azt hittem, Növényke a hópihéknek örül, és most látom, hogy a gázártámogatásróli infonak! (Annak én is örültem)
Mára megyek mert még van dolgom,de holnap még felnézek!Mindenkinek Kellemes Ünnepeket ha valami oknál fogva bent ragadnák a kórházba de igyekszem vissza.Hiányozni fog B.Laci vicce meg a Teki Zsu na meg mindenki.Süssetek főzzetek finomat én addig átállok.
Mára megyek mert még van dolgom,de holnap még felnézek!Mindenkinek Kellemes Ünnepeket ha valami oknál fogva bent ragadnák a kórházba de igyekszem vissza.Hiányozni fog B.Laci vicce meg a Teki Zsu na meg mindenki.Süssetek főzzetek finomat én addig átállok.
Növényke annyira a régi mán, hogy aztat is elfejtette vala, hogy a ződmetál az én kizárólagos jogom.Zsu!Te végre a régi vagy jó olvasni!Ez még nem lesz metál de már full extra az biztos.