mindenkinek

pumpás

Őstag
Sziasztok! Diabéteszeseknek!
A Diabétesz Junior és a Hemedisz közös szervezésében 2008. dec. 6.-án 14 órakor Budapesten a Pólus Center jégpályájára érkezik a Mikulás! Szerettel várunk minden diabéteszes gyermeket és fiatalt a bulira. Jégkorcsályázni is lehet

Zsu77

Új tag
Tájékoztató a 2009. évi gázártámogatásról, letölthető formanyomtatvánnyal, elérhetőséggel.

Teki te gond(olat)-olvasó! Hát honnan tudtad,hogy min györcsölök(még) már lassan 2 hete!? Megtennéd lécci-lécci...nyomtass ki nekem egyet...lécci-lécci...Nézd milyen szépen mosolygok...::)Vagy így::DKÖSZI!!!!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Teki te gond(olat)-olvasó! Hát honnan tudtad,hogy min györcsölök(még) már lassan 2 hete!? Megtennéd lécci-lécci...nyomtass ki nekem egyet...lécci-lécci...Nézd milyen szépen mosolygok...::)Vagy így::DKÖSZI!!!!
Van otthon egy plusz példány, bármikor eljöhetsz érte. A tájékoztató szerint dec. 15-ig mindenki megkapja az igénylő csomagot, aki tavaly jogosult volt rá. Ha valaki mégsem kapná meg, vagy idén először igényelne, annak hasznos a letöltött anyag. A tájékoztató szerint a 2009. jan.31-ig eljuttatott igénylés jan. 1-től érvényes, ill. a támogatás attól kezdve jár.
Persze jöhetsz érte.

dg

Őstag
Jé?? Én, a felületes, eddig azt hittem, Növényke a hópihéknek örül, és most látom, hogy a gázártámogatásróli infonak! (Annak én is örültem)

Zsu77

Új tag
Jé?? Én, a felületes, eddig azt hittem, Növényke a hópihéknek örül, és most látom, hogy a gázártámogatásróli infonak! (Annak én is örültem)

Teki!Köszi!Megyek!Telizzünk,ma jó!

Hópihe...na,most én nem vagyok képben.Szóval lelkivilág...megyek,mert lemaradtam!!!Vagy már megint elfelejtettem?Netán írtam is rá?Ajjaj...tuti megnézem...:?

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Növényke, nyomtatok neked hópihe sablontot. A gyerkőcökkel kivágjátok a formát, és rája ragasztjátok a zzablakra.

pusimelu

Őstag
Mára megyek mert még van dolgom,de holnap még felnézek!Mindenkinek Kellemes Ünnepeket ha valami oknál fogva bent ragadnák a kórházba de igyekszem vissza.Hiányozni fog B.Laci vicce meg a Teki Zsu na meg mindenki.Süssetek főzzetek finomat én addig átállok.

blaci

Őstag
Mára megyek mert még van dolgom,de holnap még felnézek!Mindenkinek Kellemes Ünnepeket ha valami oknál fogva bent ragadnák a kórházba de igyekszem vissza.Hiányozni fog B.Laci vicce meg a Teki Zsu na meg mindenki.Süssetek főzzetek finomat én addig átállok.

Kedves Meli!

Biztos lehetsz benne hogy nekünk is hiányozni fogsz! Aztán a sikeres átállás után remélem megosztod velünk hogy is ment, meg majd a tapasztalataidat is. Én nagyon kíváncsi vagyok márcsak azért is mert én is azokat az inzulinokat használom amiről most fogsz átállni. Szóval csak ügyesen... - ;):D
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket nektek is.

Üdv,
Laci

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető

Biztos zökkenőmentes lesz, pikk-pakk összejön, ne izgulj! És naná, hogy Karácsonyig még dumcsizunk itt nagyokat :D Várunk vissza gyors!

borka

Őstag
Kedves Melinda. Fel a fejjel, nefélj nemfog fájni , karácsonyra már othon is leszel és eggyüt készülödhettek a z ünnepre. Előre is Bolddog Békés Karácsonyt Kívánunk.

Zsu77

Új tag
Én részemről nagyon örülök!Szerény tanulmányom alapján az a véleményem,hogy a legtutibbra készül Meli átállni -pumpeszt nem számítva,mert az ződmetál.De ebben is sok siker és sok szabadság van eme kemény-korlátos-állapotban!;)

Oldal tetejére