mindenkinek

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Engem teljesen megzavart a tegnapi, egész országon átvonuló hidegfront. Felborította a cukimat, de rendesen. 17 volt a csúcs, 1,9 a legalacsonyabb.

borka

Őstag
Sajna nem vagy egyedűl ezzel a jelenséggel,mert nekem 27 volt a csúcs, és reggelre csak 17 re kúszott vissza, 140%-os emelés mellett.A reggelit kihagytam,de beadtam 5E insulint,és 10,6 ra ment csak le, majd 10,30 kor reggeliztem kb. 20 gr Ch. Délben 14,7 volt újra.
Sajna nálam 2-3 napba tellik mire vissza álla régi kerékvágásba.:(

vighkata

Sejtettem, hogy nem vagyok egyedül. Kb 2-3 órával a vihar előtt ment fel a cukim, akkor már tudtam, hogy vége az ideális állapotnak.
Nálam még most is tart az ingadozás, tegnap már 19-et is elérte. Ma reggel 6,5-tel ébredtem, örültem, hogy talán már visszaállt a rendes kerékvágásba, de nem. Mire beértem a dolgozóba már 13,9-et mértem. A két mérés között alig 2 óra telt el. Tartok tőle, hogy még nincs vége az ingadozásnak, de ez nem újdonság számomra.
Ilyenkor szívesen rábíznám magam egy diabetológusra, akár fél óránként is megkérdezném, hogy mit javasol. Ő nézne rá a kajára, és mondaná meg, hogy mennyit adjak be, aztán ha hiper, vagy hipo lesz a vége, akkor "profi" módon adna tanácsot a korekcióra is.
Aztán a következő kontrollon vinném neki ezt a néhány napot elemzésre.
(De gonosz vagyok, tudom, de akármennyire is elfogadom ezt az állapotot, és tisztában vagyok az okokkal, akkor is bosszant, hogy ez megint felborít mindent.)

bogesz

Új tag
AKKOR AZ ENYÉM SEM ELENYÉSZŐ!HÁNYÁS,HIDEGRÁZÁS.
2,3-AS CUKOR PUMPA KIKAPCS,SZŐLŐCUKOR ÓRÁNKÉNT MÉRÉS 2,9 legmagasabb még vagy 5 órán keresztül,ekkor mértem 5,2-t pumpa vissza 50%-ra!

vighkata

Akkor én még jól megúsztam. Tegnap volt egy kis émelygés, kb. fél óra, de nem hánytam.

Itt is látszik, mennyien reagálunk egyformán, és mennyien kölönbözőképpen. Az egyiknek az egekbe szökik a cuki, a másik meg nem tudja felvinni.

vighkata

Kémleld az eget

Bárhol vagy 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre. Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni, és olyan lesz mint a telehold. A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől.
Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz.
Add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer.
Bővebben itt:
http://space.about.com/library/weekly/blmarsclose.htm

napocska

Őstag
Bárhol vagy 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre.Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni, és olyan lesz mint a telehold. A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől.

Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz.

Add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer.

Bővebben itt:

http://space.about.com/library/weekly/blmarsclose.htm

Sajnos ez csak hoax :D

http://index.hu/tech/hoax/

vighkata

Azért kínos, mert olyan valakitől kaptam, akiről tudom, hogy nem szokott bedőlni a kacsáknak. Na meg is írom neki, hogy bedőlt.

vighkata

borka

Őstag
Országos Gyógynövénynapokat Bükkszentkereszten.
Cukorbetegeknek ajánlott.

Ingyenes kóstoló a Gyógynövények Ünnepén

Ingyenes elõadások, állapotfelmérés és teakóstoló várja a gyógynövények iránt érdeklõdõket a jövõ hét végén.

Második alkalommal rendezik meg az Országos Gyógynövénynapokat Bükkszentkereszten. Az 1300 lelkes bükki faluban tavaly 1000 látogatója volt az Elsõ Országos Gyógynövénynapnak, így azt az idén már kétnaposra tervezik. Augusztus 9-én szombaton és 10-én vasárnap 10 órától 18 óráig azokat várják, akik kíváncsiak a legendás bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi és természetgyógyász kollegái elõadásaira és tanácsadására.
Az egyik központi téma a cukorbetegség lesz, hiszen Gyuri bácsi a feltalálója annak a cukorbetegeknek készült gyógyteának, mely országszerte híressé tette a nevét.

A rendezvény minden tekintetben ingyenes: sem az elõadásokért, sem a személyre szabott tanácsadásért, sem az orvos-természetgyógyász által végzett számítógépes állapotfelmérésért nem kell fizetni. Ugyancsak ingyenesen lehet majd gyógyteákat kóstolni és Gyuri bácsi egyedülálló gyógynövénykertjét látogatni.
A rendezvény támogatói a Magyar Turizmus Zrt, a Borsod Megyei Közgyûlés és Bükkszentkereszt Önkormányzata.

További információ: www.gyorgytea.hu, [email protected], +36-1-269-3359, +36-46-390-278

m.kinga86

Új tag
segítség!

Sziasztok!

Tudom, hogy nem a témába vág, de úgy gondoltam itt sok cukorbeteget elérhetek...
A segítségeteket szeretném kérni. A diplomamunkám témája a diabéteszesek fogyasztási szokásai, és a egy kérdőív segítségével szeretném ezt mérni majd a dolgozatomban kielemezni. A kitöltés teljesen névtelenül történik és kizárólag a dolgozatomhoz fogom felhasználni!
Nagy segítség lenne, ha minél többen kitöltenétek!
Erre a linkre kattintva tehetitek ezt meg:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/211647210/
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Oldal tetejére