Segítség, cukorbeteg lettem!!

Renike77

Új tag
Köszönöm Renike! Remélem én is eljutok odáig mint te...A Titkot láttam régebben...és most az jut róla eszembe, hogy akkor a betegséget most én vonzottam be ? ettől csak bűntudatom lesz...vagy nem erről szól? Egyébként egyik nap jobb a másik rosszabb...Ma éppen megint nagyon rám telepedett. Egyedül is élek, nincs párom, lehet az is nehezíti a helyzetem, nem tudok kivel beszélgetni :-(
Nem az a lényeg mi volt, ez van, ezt kell elfogadni. Hálát kell adni azért amink van. Nekem ez segített, de ha úgy érzed neked nem segítene akkor inkább ne nézd meg. Biztos vagyok benn hogy neked is sikerül, ugye tudjuk hogy egy anya mindig erős.
 

sztreccs

Új tag
Sziasztok!
Lassan 25 éve vagyok 1-es típusú diabéteszes, komoly tapasztalatom mellett edukátori oklevelem is van. Ezeket szeretném "felhasználni", és segíteni azoknak Komáromban, akiknél a családban újonnan felismert diabéteszes gyermek van. Elsősorban személyes beszélgetésekre gondolok, segítenék a kezdeti időszakban megtanulni a legfontosabb dolgokat, tájékozódni. Akit érdekel, megkereshet engem privát üzenetben.
Üdvözlettel: Gábor
 
Oldal tetejére