vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Nem sajnállak! :mrgreen:
Rajzolj csak!
Aki ilyen szuper helyre jár, az rajzoljon! :-D
Hááát... bepróbálkoztam a sajnáltatással, de nem jött be, te átal látsz a likas szitán.
Nem sajnállak! :mrgreen:
Rajzolj csak!
Aki ilyen szuper helyre jár, az rajzoljon! :-D
Nálunk is be lehet jelentkezni a házi dokihoz, viszont a diabetológián mindig a kontrollkor kaptam meg a következő időpontot napra, órára.Nem tudom nálatok működik-e, de nálunk a házidokihoz is be lehet jelentkezni telefonon /reggel felhívom, hogy aznap mikorra menjek /... ilyenkor nem kell várakozni (csak amíg az előző beteg kijön) és soron kívül behívnak.
Már csak annyi kellene, hogy ti tudnátok nekem szakorvosi javaslatot írni
![]()
Megrajzoltam. :lol:Én bármit megrajzolok.![]()
Megrajzoltam. :lol:
Nem volt meglepetés, inkább a végső szembesülés a ténnyel: a havi 3 doboz helyett ezentúl (2009 aug 16-tól) 2 doboz tesztcsíkot fogunk kapni.Úgyhogy lehet még többet vásárolni teljes áron, pedig bőven nem volt elég a régi rendelkezés mellett sem.
![]()
Nálunk is be lehet jelentkezni a házi dokihoz, viszont a diabetológián mindig a kontrollkor kaptam meg a következő időpontot napra, órára.
Délelőtt a diabos nővérkék előkészítették az aznapi betegek receptjeit, beutalóit, stb. Szervezés kérdése, meg tudták oldani.
Túlterheltség: mindkét rendelés típuson túlterheltség volt, ha átpakolgatják egyik helyről a másikra, a túlterheltség megmarad.
Tudtommal nem kérdezték meg (ismét) sem a házi rendeléseket és a szakrendeléseket sem.
És egy érdekesség: Fövényi tanár úr ezt az elvet a szakorvosok ledegradálásának nevezte (teljesen jogosan), hogy egy szakorvos csak arra való (alkalmas???), hogy javaslatot adjon.
Most jutott eszembe még egy érdekes indoklás:
A csíkok támogatási jogcímeit azért választották szét, hogy akinek több jár, az érzékelhesse, hogy mennyivel több támogatást kap 3 hónap alatt, mint akinek kevesebb jár. (ugyebár a támogatási összeg/doboz mindenhol ugyanannyi)
.... inkább nem kommentálom
Nyisd meg a Word-öt az eredeti üzimben. (Bár csak ennyi lenne!) De ha priviben adsz emilcímet, nagyon szívesen átalkűddöm.Átküldöd???És akkor végre lesz csíkom
)
Fognak reagálni, ez tuti. Anno én is írtam nekik, amikor bevezették a vizit díjat, és az én ingyenes diabos vizsgálatomért bekaszálták a 300-300 Ft-ot. (Pedig én is dugtam mindenféle jogszabályt, meg okosságot a rendeletekről a zorruk alá, de hiába.)Ma újabb fél órás eredménytelen orvosi telefonbeszélgetés után eldurrant az agyam és írtam az EBF-nekKíváncsi leszek, hogy reagálnak-e majd egyátalán. Ha igen, bemásolom majd ide.
Ja, ja, és akinek még jó a dereka, az hajoljon le jó mélyen köszönetképpen.A csíkok támogatási jogcímeit azért választották szét, hogy akinek több jár, az érzékelhesse, hogy mennyivel több támogatást kap 3 hónap alatt, mint akinek kevesebb jár. (ugyebár a támogatási összeg/doboz mindenhol ugyanannyi)
.... inkább nem kommentálom
Ja, ja, és akinek még jó a dereka, az hajoljon le jó mélyen köszönetképpen.
Én is olvastam, több helyen kiélezik ezt a "nemes" gesztust.
Elrettentésül viheted ezt is a szögbelövő mellé.:evil::evil::evil: Aztán ha ez sem segít, akkor már csak a te ebf-es válaszod segít. Ne hagyd magad!!!KösziRohanok a dokimhoz vele
![]()
Tudod a zemilcímemet....:lol:nnnaa .... most majdnem leírtam hirtelen, ami eszembe jutott .... (ki hajoljon, hova és mit csináljon, ha hagyom) ..... de úgyis kimoderálnád, szóval mégse![]()
nnnaa .... most majdnem leírtam hirtelen, ami eszembe jutott .... (ki hajoljon, hova és mit csináljon, ha hagyom) ..... de úgyis kimoderálnád, szóval mégse![]()
Én sem, jöhet a frankó!Naaa! Írd leee! :-D Ígérem, én nem moderálom ki!:lol::lol:
Persze, igazad van, nem is egyforma a két eset. Te általánosságra kérdezel rá egy dologra, én pedig konkrét esetet kifogásoltam.Én a levelemben nem neveztem nevén se a házidokit se a diab dokit. Véleményt kértem a leírt helyzetemről, meg egy hivatalos, az orvos orra alá dugható papírt, hogy kinek mi a dolga. Esélyesnek tartom, hogy a házidokim lesz a vesztes, bár a diab doki is megírhatná nyugodtan azt a 2-vel több papírt...
Ha nevén neveztem volna a házidokit, és ő is meg lenne egyébként fenyítve anyagilag, akkor lehet nem is kellene kikérnek a kartonomat, legközelebb ő vágná hozzám...![]()