vércukormérés újra

steveray témája a 'Vércukormérés' fórumban , 2008 Október 21.

 1. Zsu77

  Zsu77 Új tag

  Én sem használom a hüvelyk és mutató ujjam,mert kell dolgozni,na és nagyon kellemetlen,ha belemegy valami savanyú...igaz Melu?:)De nekem a szélekről nem jön vér...én nem értem.Állítólag ott sok erecske van,hát nekem nincs.Viszont teljesen fájdalommentes és nagyon sok vér van mindjárt a rövidrevágott körmeim alatti/előtti (ha érthető) területen.Azt szoktam végigsétálni...Nekem egyszer megbökizték a fülcimpám:semmit nem lehet érezni!:)
   
 2. pusimelu

  pusimelu Őstag

  Igaz növényke csíp....nagyon.Én már nem tudom hogy mimet szúrjam,de a mutatóujjam eszembe se jutott.Mindkét kéz 3.-4.-ik újját szúrkálom.
   
 3. Zsu77

  Zsu77 Új tag

  Húúú.Én a jobbkezemre még nem szántam rá magam.Mert jobb kezes vagyok.De a balkezem 3 ujjacskája bevetésen van!:)
   
 4. nofre

  nofre Adminisztrátor Fórumvezető

  A kétbalkezesek járnak jól már megint - pl. én :)
   
 5. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Nekem valóban 2 bal kezem van... Ugyanis, két-kezes vagyok... :mrgreen: Néha csak azt veszem észre, amikor írok, hogy valami a látott képben nem stimmel... És ilyenkor rájövök (röpke fél-egy óra alatt...:mrgreen:), hogy már megint a bal oldali bal kezemmel írok... :cool::cool: :mrgreen::mrgreen:
   
 6. steveray

  steveray Új tag

   
 7. Zsu77

  Zsu77 Új tag

  Aha.Kedves Sidike és Csigu!És miből gondoljátok,hogy én tudom,hogy melyik a bal és melyik a jobb kezem?Csak azért,mert úgy csinálok?Hát...ami igaz,az igaz.Amióta méricskélek,már nem kell a piros szalag a bal csuklómra!:D:D:D
   
 8. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Jajj mán Csigu, elhagyott a fantázijád? Az én doktoromhoz viszlek, megmutatni nekijje, hogy ez az a csiga, amitű megjavulta magát az én cukorom. Na, érteni?
   
 9. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Én mindkét kezemen szúrok, gyűrűs,- és kisujj. A középsőt csak ritkán használom.
   
 10. rugach

  rugach Új tag

  Én úgy tudom,hogy az ujjbegy oldalsó részét kell megszúrni épp azért,hogy ne sérüljön annyira a tapintás érzékelés az ujjbegyen, és én így is szoktam venni vért az ujjbegyemből.
   

Megosztás