rgyörgy
Új tag
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <wA körülmények csak látszólag változnak körülötted önmaguktól. Hidd el, a te viszonyulásod a környezethez változtak, ez már elegendő volt ahhoz, hogy rátalálj a számodra megváltozott körülményre. Igenis Te is tettél ezért, mert láttad, hogy működik ez másképp is, mint ahogy ezt eddig te megkaptad, vagy tapasztaltad. Egyre jobb, és megbízhatóbb kezekbe kerülsz, mert tudod, hogy ez téged megillet. Jó érzés olvasni, hogy egy igazi emberséges, valóban gyógyító orvos látott el.
Motorbalesetem volt ’68-ban. Eszméletlenül a mentőkórházba vittek. Családon belüli Eü. Kapcsolatom, ahogy megtudta, jött és átvitetett a MÁV kórházba. Itt találták meg a koponyatörést. Javasolták, átvisznek a Honvéd kórházba, mert előfordulhat, hogy állapotromlás miatt azonnali műtétet kell végezni és a honvéd kórházba állandó ügyelet volt az idegsebészeten. Megúsztam, és mikor kikerültem az őrzőből, két nap múlva reggel 6-kor bemondták a hírekbe, hogy a magyar Hadsereg átlépte a csehszlovák határt. Megbolydult a méhkas és 7 órakor mindenki tudta, legkésőbb 11-ig mindenkinek el kell hagyni a kórházat.<o></o>
Féltizenegykor rokoni segítséggel, busszal vittek haza. Egyedül még a buszra se tudtam volna felszállni. A körzeti orvos vett betegállományba. Két hónap múlva ki akart írni, dolgozni. Mikor mondtam, még utazni se tudok, megmondta, ő tovább nem tarthat betegállományba, ezért elküldött másik rendelőbe felülvizsgálatra. Itt a doki kérdésére, hogy vagyok, elkezdtem mondani, de az orvos leállított, ne beszéljek félre, én idegkimerültséggel vagyok <o></o>
Betegállományba.<o></o>
Teljesen mindegy volt az én hozzáállásom, mennyire tudok a saját érdekembe cselekedni. Magasabb szempontoknak megfelelően döntöttek az én sorsomról is és erről még beszélni se volt ajánlatos.<o></o>
Ne feledjük az Eü. Átalakítás alatt van és nagyon nem mindegy a betegnek, milyen irányba halad a reform.<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>