Cukorbeteg gondozó/gondozás

pusimelu

Őstag
Még nincs pumpám de elég kitartó vagyok és ami késik nem múlik.Nekem nagyon elegem van a szurkálásokból meg :Jaj mennyi az idő ennem kell!Tudom hogy a pumpánál is ennem kell és még jobban oda kell figyelnem magamra de ha csak 4 szúrással lenne kevesebb már jobban érezném magam.(lelkileg).Meg Pákozdon láttam mennyivel könnyebb csak amikor kell beadja az inzulint és eszik,alszik ameddig akar.Kisgyónon majd még megskubizom a dolgokat Teki jó tanító.Meli

tímeácska

Őstag
Kata! Bocsánat, Teki... :oops: :-D
Hozzál majd 2-3 plusz Flexet, nekünk már az elfogyott, én meg viszek egy rakás Tendert... Okés? Jól megmustrálhatják az érdeklődők mindegyiket!
Na, rávetted Magad, hogy kipróbáld a Rapidot? ;-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kata! Bocsánat, Teki... :oops: :-D
Hozzál majd 2-3 plusz Flexet, nekünk már az elfogyott, én meg viszek egy rakás Tendert... Okés? Jól megmustrálhatják az érdeklődők mindegyiket!
Na, rávetted Magad, hogy kipróbáld a Rapidot? ;-)

Naná, hogy viszek Flexet, egy talicskára valót. A pumpa tartálya most van félúton (152 E), amikor már az utolsó 1/3 (kb 90 E) lesz benne, akkor Rapidolok, és akkor a kanül kitart a következő cseréig. Na hogy kiszámoltam? Látod milyen okos a teknős?

vighkata

Okés! Várom a véleményedet a Rapidról!;)

Megdumáltuk.
Most cseréltem egy perce kanült, mert felment 19-ig a cuki, hátha a kanül a ludas, de szerintem nem, tartok tőle, hogy sajna nem. Szóval oda van az elmúlt hetek nagyjából jó eredménye, tegnap is mértem eg 17-est. Most egy kicsit szontyolodott-tekike.

tímeácska

Őstag
Megdumáltuk.
Most cseréltem egy perce kanült, mert felment 19-ig a cuki, hátha a kanül a ludas, de szerintem nem, tartok tőle, hogy sajna nem. Szóval oda van az elmúlt hetek nagyjából jó eredménye, tegnap is mértem eg 17-est. Most egy kicsit szontyolodott-tekike.

Jaj, Tekikém, lesz ez még így sem! Én tudom! És Robiiii is, hiszen, Ő a mi Nostradamusunk! Igaz!?;-)

Mrobi

Új tag
Jaj, Tekikém, lesz ez még így sem! Én tudom! És Robiiii is, hiszen, Ő a mi Nostradamusunk! Igaz!?;-)

Teki én látom a jövőt, és tudom, hogy mindig jobb lesz, ha nem napról napra, akkor hétről hétre. A kis visszaesések is azért vannak, hogy jobban figyeljünk észre vegyük ha hibáztunk, és utánna sokkal jobb legyen.;)

tímeácska

Őstag
Kata!
Amikor tegnap hívni akartál, ugye akkor én éppen dokinál voltam... Vagyis, vártam, hogy előkerüljön... Beturbóztam egy kicsit, és én rendes kislány módjára vissza is mentem az orvoshoz... Végül is minden rendben (úgy néz ki semmi gond...). DE! Tudom, hogy nem lehet baj, mert egyszerűen nem lehet, és kész! Nekem igen fontos céljaim vannak, ami miatt NEM lehet baj, és ennyi! Ide tartozik elsősorban az Erősen Kiskorúm, és a jövő heti tali is... Ha törik, ha szakad, ott leszek!!!
Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy NEM SZABAD FELADNI, KÜZDENI KELL! Mert muszáj (bocipofi, tudod;-))!!! Ha sajnálja magát az ember, és maga alá kerül, mit ér el vele? Azt, hogy valóban nem fogja tudni megoldani a problémáit, vagy csak sokkal nehezebben/lassabban, mert csak a bajjal/gonddal fog törődni, pedig ezt a figyelmet a javításra/problémamegoldásra is fordíthatná!
Érteni, amit Csigu magyarázni?!;-)

tímeácska

Őstag
Teki én látom a jövőt, és tudom, hogy mindig jobb lesz, ha nem napról napra, akkor hétről hétre. A kis visszaesések is azért vannak, hogy jobban figyeljünk észre vegyük ha hibáztunk, és utánna sokkal jobb legyen.;)

Egyébként, Robi, nagyon igazad van! Csak az tudja értékelni a jót/jobbat, aki megtapasztalta már a rosszat/rosszabbat... Ha nincs egy rossz/rosszabb, nincs viszonyítási alapja az embernek, és akkor el is gondolkodhat azon, hogy akkor most mit is jelent a jó/jobb... És olyan NINCS, hogy csak rossz van!!!

pusimelu

Őstag
Csigu Papucs érti amit mondasz ,de amikor minden nap jön valami rossz akkor nem oly könnyű.Viszont hallgatok rád ,és délután már jobban leszek.(tegnap is ezt mondtam)Holnap lesz a lányom (kisebbik) 4 éves sütök neki Évike tortáját ,mert az a kedvenc és ,havonta legalább 2 szer ismétlés kell hogy legyen.Október végén pedig én ünnepelem az első diabos évemet.Tüzijátékot kérek!!!(vicc)Meli

tímeácska

Őstag
Csigu Papucs érti amit mondasz ,de amikor minden nap jön valami rossz akkor nem oly könnyű.Viszont hallgatok rád ,és délután már jobban leszek.(tegnap is ezt mondtam)Holnap lesz a lányom (kisebbik) 4 éves sütök neki Évike tortáját ,mert az a kedvenc és ,havonta legalább 2 szer ismétlés kell hogy legyen.Október végén pedig én ünnepelem az első diabos évemet.Tüzijátékot kérek!!!(vicc)Meli

...Minden nap jön valami rossz... Erre aszongyák a nálamnál sokkal-sokkal okosabbak, hogy éppen ez az, ami megerősít, és a jobbá tételre sarkall... (Nem hagyja a levest kihűlni...;-) Vagy a vasat??? :-D)
Egyébként pedig Csigunak is érteni, amit Papucs mondani...;-) Nagyon is érteni!:rolleyes:
Hűűű-haaa! Annácska 4 éves lesz... Gratulálunk Neki, és a kedves Szüleinek is (mondjuk, ezen is sokat szoktam agyalni -na, aztán én min nem?!:rolleyes:-, hogy ha Valakinek szülinapja van, miért csak Őt köszöntik fel, a Szülőket miért nem?! Hiszen, a Szülőknek is igencsak nagy részük van abban, hogy Valakinek szülinapja van...:rolleyes:)!!!
Na, akkor majd ünnepelünk a talin is! -jegyzetfüzetemben feljegyezve...;)

Őőőő... Tüzijáték... Meg nézem, mit tehetek ez ügyben...;) De valami nagy zajjal járót, meg fényeset, csillógó-villogót összehozunk!!!;-):-D

vighkata

Hű drága állatkáim! Olyan jó, hogy így összeszedtétek a nekem való "magam alatt vagyok"-ból a "felülemelkedek önmagamon"-ra valót. Talán ebben is szerencsés vagyok, mert én hamar kilábalok. Jól kiélvezem magam a béka s...ge alatt, aztán elegem lesz az ottlétből. De ilyen közös kihúzó erő, amit kaptam Tőletek, hát ezt nagyon köszönöm mindannyiótoknak.
Pusszancska mindenkinek: Teki

napocska

Őstag
Meli, a nagy számok törvénye szerint, most már csak jó jöhet. Olyan nem lehet, hogy mindig csak rossz dolgok történnek, csak ki kell tudni bírni addig is, amíg beindul a jó-széria! Remélem, ez most kezdődik, még ma!

tímeácska

Őstag
Na, ácsi! Tisztázzunk Valamit!!! Ti NEM lehettek sem betegek, de még csak rossz sem történhet Veletek! Mert én azt nem engedem!!! ;-) (jajj, ha csak rajtam múlhatna...)
Asszem', lesz egy kis elbeszélgetni valóm ott fent -majd, egyszer, később... sokkal-sokkal később...-... Annyi rossz dolog történt velem mostanában, hogy az több embernek is sok lett volna... Hát ebbe a sok rosszba nehogy már ne fért volna bele a Tietek??? Huh, próbálom másképp megfogalmazni: abban a sok rosszba bele kellett volna férni a Tieteknek is... Jaj, nem tudom megfogalmazni... Váááááá!!!!

Oldal tetejére