Cukorbeteg gondozó/gondozás

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Na, ácsi! Tisztázzunk Valamit!!! Ti NEM lehettek sem betegek, de még csak rossz sem történhet Veletek! Mert én azt nem engedem!!! ;-) (jajj, ha csak rajtam múlhatna...)
Asszem', lesz egy kis elbeszélgetni valóm ott fent -majd, egyszer, később... sokkal-sokkal később...-... Annyi rossz dolog történt velem mostanában, hogy az több embernek is sok lett volna... Hát ebbe a sok rosszba nehogy már ne fért volna bele a Tietek??? Huh, próbálom másképp megfogalmazni: abban a sok rosszba bele kellett volna férni a Tieteknek is... Jaj, nem tudom megfogalmazni... Váááááá!!!!

Hát izé, ööö, most annyira összezavartál, hogy mán aztat sem tudom milyen volt magam alatt. Télleg jobban vagyok, nem is lehet sokáig bírni odalent. Ilyen "ááállat" bandát!!!

tímeácska

Őstag
Sokat gondolkodtam, hogy leírjam e, amit le akarok... És azon is gondolkodtam, hogy hova... Nem találtam megfelelő topicot, gondoltam, ide írom...

Biztosan sokan tudjátok, mi minden történt velem mostanában... Nagy változásokon ment keresztül az egész életem... Tudom, és érzem, hogy már soha sem lesz minden a régi... És én sem...
Mostanában eléggé érdekes hangulatot vett a fórum, egy kissé "ellazultunk"... Ezért a bolondozásért elnézést kérek... Nem is magáért a bolondozásért, hanem mert néha nem a megfelelő helyen csináljuk mindezt (de már van ennek is topicja...), de nekem most erre nagy szükségem volt... A nevetésre, a gondolataim elterelésére... Úgy érzem, vagy gondolom inkább, hogy vannak, akiket zavar ez az egész, mert ez a fórum nem igazán erre hivatott...
Most jól vagyok... De nehéz... És egyre nehezebb... Hiányzik a régi életem, a régi énem... Nem tudom, hogy valaha egyáltalán újból a régi önmagam leszek-e...

blaci

Őstag
Kedves Tímeácska!
Egyszer már bennem is megfogalmazódott ez a kérdés, és lehet hogy van akit ez a bolondozás tényleg zavar de nem hiszem hogy a lelke mélyén nem mosolyodna el valaki mikor olvassa ezeket. Nézd csak meg hogy a látogatók száma hogyan változik, mennyien olvassák a témákat. Szerintem nem csak neked van erre nagy szükséged, vagyunk így még egy páran...mert olyan jó néha. Az meg hogy változik az ember az természetes, hogy mi miatt azt meg nem igen tudjuk befolyásolni...sajnos.

Zsu77

Új tag
Sokat gondolkodtam, hogy leírjam e, amit le akarok... És azon is gondolkodtam, hogy hova... Nem találtam megfelelő topicot, gondoltam, ide írom...

Biztosan sokan tudjátok, mi minden történt velem mostanában... Nagy változásokon ment keresztül az egész életem... Tudom, és érzem, hogy már soha sem lesz minden a régi... És én sem...
Mostanában eléggé érdekes hangulatot vett a fórum, egy kissé "ellazultunk"... Ezért a bolondozásért elnézést kérek... Nem is magáért a bolondozásért, hanem mert néha nem a megfelelő helyen csináljuk mindezt (de már van ennek is topicja...), de nekem most erre nagy szükségem volt... A nevetésre, a gondolataim elterelésére... Úgy érzem, vagy gondolom inkább, hogy vannak, akiket zavar ez az egész, mert ez a fórum nem igazán erre hivatott...
Most jól vagyok... De nehéz... És egyre nehezebb... Hiányzik a régi életem, a régi énem... Nem tudom, hogy valaha egyáltalán újból a régi önmagam leszek-e...

Én annyira átérzem,amiről írsz.Anno,mikor még azt sem tudtam,hogy létezik olyan,hogy vc,én is ezerrel pörögtem.Az én helyzetem sokat javult,de még mindig nem vagyok még csak 100-on sem.Pedig nagyon hiányzik a vitalitás és a pörgés.Olyan sokat keseregtem én is,de az igazság az,hogy erre én semmi más megoldást nem találtam (és itt mindegy,hogy mi miatt kell az ütemből visszavenni) mint azt,hogy türelemmel kell lenni.Meg kell várni,amíg a szervezet enged a gyeplőn,persze arra nincs garancia,hogy a régi visszajöhet.Mert lehet,hogy az nem is volt egészséges.Fel a fejjel!

:)

tímeácska

Őstag
Én annyira átérzem,amiről írsz.Anno,mikor még azt sem tudtam,hogy létezik olyan,hogy vc,én is ezerrel pörögtem.Az én helyzetem sokat javult,de még mindig nem vagyok még csak 100-on sem.Pedig nagyon hiányzik a vitalitás és a pörgés.Olyan sokat keseregtem én is,de az igazság az,hogy erre én semmi más megoldást nem találtam (és itt mindegy,hogy mi miatt kell az ütemből visszavenni) mint azt,hogy türelemmel kell lenni.Meg kell várni,amíg a szervezet enged a gyeplőn,persze arra nincs garancia,hogy a régi visszajöhet.Mert lehet,hogy az nem is volt egészséges.Fel a fejjel!

:)

Engem már legkevésbé érdekel az, hogy az egészségem lesz-e valaha a régi... (Tudod, mire gondolok, Zsu!-> Öcsisajt...)
Én nagyon sok mindenbe beletörődtem, ez alatt az 5,5 hónap alatt, és próbálom elfogadni a dolgok történését... De megérteni a dolgokat úgy érzem, soha nem fogom! Pedig próbálom, de már megint mást mond a szívem, mint az eszem... Na, ezt a kettőt szerintem soha nem tudom összehangolni...

Zsu77

Új tag
Engem már legkevésbé érdekel az, hogy az egészségem lesz-e valaha a régi... (Tudod, mire gondolok, Zsu!-> Öcsisajt...)
Én nagyon sok mindenbe beletörődtem, ez alatt az 5,5 hónap alatt, és próbálom elfogadni a dolgok történését... De megérteni a dolgokat úgy érzem, soha nem fogom! Pedig próbálom, de már megint mást mond a szívem, mint az eszem... Na, ezt a kettőt szerintem soha nem tudom összehangolni...

De pedig igen.Ami a Tímeácskát a legjobban érdekli,az az,hogy az egészsége újra a régi lesz!(és itt most tudod,hogy Kire gondolok->piciésvicsorog...)Megérteni a dolgokat pedig ne is próbáld,mivel:nem lehet.És Azt a kettőt pedig nem lehet összehangolni,de te döntheted el egyedül,hogy melyik legyen a hangadó.Muszi-muszi-muszi!;)Fel a fejjel!!!

dg

Őstag
Tímeácska! A sebek begyógyulnak, a sebhelyek megmaradnak, de ahogy én Téged látlak, újra fog sütni a fejed felett a Nap, teljes pompájában! Amúgy furcsa állat az ember, nem hiszi el magáról, de minden helyzethez idomul, feltalálja magát, meglátja a szépet és át is érzi. Hagyj egy kis időt Magadnak, jó úton haladsz!

tímeácska

Őstag
De pedig igen.Ami a Tímeácskát a legjobban érdekli,az az,hogy az egészsége újra a régi lesz!(és itt most tudod,hogy Kire gondolok->piciésvicsorog...)Megérteni a dolgokat pedig ne is próbáld,mivel:nem lehet.És Azt a kettőt pedig nem lehet összehangolni,de te döntheted el egyedül,hogy melyik legyen a hangadó.Muszi-muszi-muszi!;)Fel a fejjel!!!

Igen, engem már csak a "Piciésvicsorog" tart életben... Miatta, ha kell végigküszködöm az életemet, mert szükségünk van egymásra... Nem is tudom, mi lenne velem, ha Ő nem lenne... Nem is nagyon lenne miért küzdenem...

Zsu77

Új tag
Tímeácska! A sebek begyógyulnak, a sebhelyek megmaradnak, de ahogy én Téged látlak, újra fog sütni a fejed felett a Nap, teljes pompájában! Amúgy furcsa állat az ember, nem hiszi el magáról, de minden helyzethez idomul, feltalálja magát, meglátja a szépet és át is érzi. Hagyj egy kis időt Magadnak, jó úton haladsz!

Csak csatlakozni tudok!Kedves Csiguka...a felhők fölött mindig süt a nap és amikor viharok jönnek,akkor azok egyszer véget érnek.Én ezt vettem észre...;)

tímeácska

Őstag

Nagyon kedves vagy, d.g.!
Igen, a sebek begyógyulnak... -De nem mindegy mégsem, hogy mekkora heggel... A hegek pedig örökre megmaradnak...
Újra sütni fog a fejem felett a Nap... -Na, de mikor... (Nem vagyok én türelmetlen, csak szeretném tudni, hogy valóban így lesz-e..) De azok a napsugarak nem lesznek már soha olyan fényesek, mint régen...
...minden helyzethez idomul... -Nem idomulhatna egyszer a helyzet énhozzám?! Csak egyetlen egyszer...
...feltalálja magát... -Egyedül nehéz... Nagyon nehéz...
...Meglátja a szépet és át is érzi... -Na, ezt legalább már megtaláltam: Máté!
...Hagyj egy kis időt Magadnak... -Na, de még mennyit?! Mert minél több idő telik el, annál több negatív dolog történik velem mostanában...
...jó úton haladsz... -Nem tudom...

Zsu77

Új tag
Nagyon kedves vagy, d.g.!
Igen, a sebek begyógyulnak... -De nem mindegy mégsem, hogy mekkora heggel... A hegek pedig örökre megmaradnak...
Újra sütni fog a fejem felett a Nap... -Na, de mikor... (Nem vagyok én türelmetlen, csak szeretném tudni, hogy valóban így lesz-e..) De azok a napsugarak nem lesznek már soha olyan fényesek, mint régen...
...minden helyzethez idomul... -Nem idomulhatna egyszer a helyzet énhozzám?! Csak egyetlen egyszer...
...feltalálja magát... -Egyedül nehéz... Nagyon nehéz...
...Meglátja a szépet és át is érzi... -Na, ezt legalább már megtaláltam: Máté!
...Hagyj egy kis időt Magadnak... -Na, de még mennyit?! Mert minél több idő telik el, annál több negatív dolog történt velem mostanában...
...jó úton haladsz... -Nem tudom...

Türelem-nem segít más!Néha,amikor tél van és már hosszú ideje csak a felhők uralkodnak,úgy érezzük,sose lesz tavasz...Hiába tudjuk józan ésszel,hogy de igen,elképzelni és elhinni sem tudjuk,mert annyira szürke és sötét minden...
Tímeácska:már mondtam,de nem hiszed el:NEM VAGY EGYEDÜL!
Nem sokat kértem,ugye?;)
És most szépen átöltözöl és te leszel a -felafejjeltímeácska- Oks?;)

tímeácska

Őstag
Türelem-nem segít más!Néha,amikor tél van és már hosszú ideje csak a felhők uralkodnak,úgy érezzük,sose lesz tavasz...Hiába tudjuk józan ésszel,hogy de igen,elképzelni és elhinni sem tudjuk,mert annyira szürke és sötét minden...
Tímeácska:már mondtam,de nem hiszed el:NEM VAGY EGYEDÜL!
Nem sokat kértem,ugye?;)
És most szépen átöltözöl és te leszel a -felafejjeltímeácska- Oks?;)

Igenis, értettem, már öltözködöm is... ;-)
-Felafejjeltímeácska:)-

christina

Őstag
Én úgy gondolom, ha a fórum nem is erre lett kitalálva, egyáltalán nem baj ha legalább itt kitombolhatja magát aki akarja és ellazulhat. Szerintem olyan keveset nevetünk már, hogy mindenkire ráfér egy kis bolondozás. Nem hiszem, hogy van olyan aki legalább egyszer nem mosolyogta el magát. És akkor már megérte! Nem? Ha meg nem tetszik az illetőnek nem kötelező olvasni a hülyeségeinket. SZERINTEM! :)

rgyörgy

Új tag
Egyetértek. Nem lehetne a Kossuth tér állandó lakóinak is ezt javasolni, mindjárt jobb lenne mindannyiunk közérzete.<o>:p></o>:p>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

Mrobi

Új tag
Azt hiszem akkor sokunknak kellene elnézést kérnünk, de mégse kéne.
A jókedv, a vidámság az kell, az jóó arra Mindenkinek szüksége van.
A fórum azért nem annyira kötött műfaj, hogy ne férjen bele a vidámság a legkomolyabb témába is. Ha valakienek információra van szüksége és olvasgatja (visszaolvasgatja) a fórumot biztos hogy talál benne hasznos dolgokat. (azért már sokféle dolgot körbejártunk). Ha mégse találna és felteszi a kérdését arra biztos hogy többen is kedvesen és segítőkészen válaszolnak, vagy megbeszéljük a dolgot.
Úgyhogy én mindenképpen a jókedv mellett vagyok, szerintem szükség van rá.(nekem mindenképpen):)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ennek a fórumnak vannak nagyon komoly, általános, és kifejezetten bohókás topikja is. Az életben rengeteg dolog van, ahol, amiben nincs választási lehetőségünk, és itt mindenre gondolok, betegségre, kezelésre, élet helyzetekre. Itt a fórumon viszont meg van a választási lehetőségünk, hogy mikor melyik témához szeretnénk hozzászólni, és ez így jó, mert mindegyikben megtaláljuk egymást a topik hangulatának megfelelően.

Oldal tetejére