Cukorbeteg gondozó/gondozás

agacska98

Új tag
Szia Juditszin. Nekem lenne hozzád kérdésem. Esetleg ha privátban folytathatnánk tovább akkor annak nagyon örülnék. Nekem is a gondozóval kapcsolatban lenne kérdésem. A kisfiam cukros ugyanis 3,5 éves. Az email címem: agota0712@freemail.hu ha írnál nekem arról hogy milyen vizsgálatok csinálnak és hogy mennyire hasznosok nagy segítség lenne.
Várom a válaszod. Üdvözlettel: Agacska98
 

kikiny

Új tag
Vége....

Üdvözletem

Találkoztam egy termékkel, ami bizonyítottan hatásos a 2-es szintű cukorbetegség gyógyításában/javításában. Nógrád megyében lakom, egy elismert körzeti orvos által tartott előadáson hallottam a termékről, azóta értékesítésével is foglalkozom.

Ez a termék 4 féle édesvizi zöld algát tartalmaz és csak az egyik hatása a cukorszint normalizálása. Ezen felül megállítja a csontritkulást, megköti a szabadgyököket, helyreállítja a magas vérnyomást, viszerek viszahúzódnak, fogyasztó hatása van, érrendszeri betegségekre is jótékonyan hat, izületi betegségeket megszünteti, magas antioxidáns tartalmú:

- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C vitamin
- 550-szer erősebb, mit az E vitamin

Természetesen én is és családom is fogyasztjuk a terméket, anyukám közel 50 éves, vállalkozó és rendkívüli igénybevételnek van kitéve, 2 hét után észrevehetően nagyobb energiával rendelkezett, nem volt fáradt, jobban birja a mindennapi feladatokat.
Amennyiben valakit érdekelne a termék, esetleg kérdése merült fel, vagy már használja és tapasztalata van, keressen meg.

06-70-409-6430
 
Oldal tetejére