A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Várjatok Növénke lemaradt?5 személyes a jármű mi ketten meg ti 3 -an az 5..Oké szerintem beférünk.(Gyerekeket megörzőbe tesszük ismerősnél.)Nem jó most meg Cuki maradt le .Ti 4 en.Nem férünk be?Na most mi lesz?Csigu megoldaást:::Kérekk..
Növénykét cserepestül behajítjuk a csomitartóba. Persze ha be akarok vágódni nálatok, hát... hát egy teknős elfér az ülés előtti lábszőnyegen is, de ennyi erővel egy csiga is elcsúszkálhat az utastérben bárhol, attól függ hova néz be a biztos út. Cuki? Hát Cukinak csak cukin kell mosolyognia.
Szegény gyerkőcök, hát mindenki bizományba adja?

tímeácska

Őstag
Idézet:
<table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border: 1px inset ;"> Eredeti szerző Tímeácska
Mi sem egyszerűbb... Mi, akik Szentendrére megyünk, vagyunk 5-en, igaz?! 5 személyes az autó... Bocs, Laci, Te már nem férsz be az autóba...!!!

</td> </tr> </tbody></table>
Itt a nyerő megoldás!

Én nyeretem, én nyeretem, én nyereteeeem! Jihááá! :lol:

vighkata

Na, még egy prósza... Ha nem oké, akkor bevetjük Tekenyőst... Majd a páncéljával jóóóól össze-vissza verem a sz.gépemet... :twisted::mrgreen::mrgreen: Ja, nem is ezért kell bevetni... Szóval... Bevetjük Tekenyőst... Hogy küldje el Ő a meghííííjót!:mrgreen:
Kűddöm én Cuki, kérek emilt priviben.

vighkata

És megérkezett!!!!!! Köszönöm, de nekem nincs is klubkártyám!!!!! Vagy a MÁtéét felhasználhatom.......????????????:)

Te tényleg cuki vagy....! Hát te meghívott vagy, Csigu meghívottja, Csigunak vanik kártyája. Íg vagy regisztrálva is. Bízzál bennünk, csak jönnöd kell.

cuki

Új tag
Idézet:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0> <TBODY><TR> <TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset"> Eredeti szerző Tímeácska
Mi sem egyszerűbb... Mi, akik Szentendrére megyünk, vagyunk 5-en, igaz?! 5 személyes az autó... Bocs, Laci, Te már nem férsz be az autóba...!!!

</TD> </TR> </TBODY></TABLE>
Itt a nyerő megoldás!

Én nyeretem, én nyeretem, én nyereteeeem! Jihááá! :lol:

Apukám múltkor beleolvasott a fórumon egy két irományba és megkérdezte kislányom, tutii, hogy jó helyen vagyok diab ügyileg???? De persze gratulált mindenkinek!!!!!:D:D:D:D:D

tímeácska

Őstag
Te tényleg cuki vagy....! Hát te meghívott vagy, Csigu meghívottja, Csigunak vanik kártyája. Íg vagy regisztrálva is. Bízzál bennünk, csak jönnöd kell.

Ez így, ebben a formában nem igazán felel meg a valóságnak... Helyesbítenék: KisCsigunak vanik kártyája, én csak elbitoroltam Tőle, és jóóól meghívtam vele Növénykét, és Cukit... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Na!

vighkata

Ez így, ebben a formában nem igazán felel meg a valóságnak... Helyesbítenék: KisCsigunak vanik kártyája, én csak elbitoroltam Tőle, és jóóól meghívtam vele Növénykét, és Cukit... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Na!

Én nem tudtam, hogy neked nincs kártyád. Akkor rosszul regisztráltam.
Így kellett volna:
Jámbor Máté (meghívottjai: a mamája és egyéb állatok)
Vígh Kata (meghívottjai: a fentmaradó állatok)

És akkor az ajtonállók is dőltek volna a röhögéstől, főleg amikor megszólal Papucska, hogy jöttünk mozizni.

tímeácska

Őstag
Én nem tudtam, hogy neked nincs kártyád. Akkor rosszul regisztráltam.
Így kellett volna:
Jámbor Máté (meghívottjai: a mamája és egyéb állatok)
Vígh Kata (meghívottjai: a fentmaradó állatok)

És akkor az ajtonállók is dőltek volna a röhögéstől, főleg amikor megszólal Papucska, hogy jöttünk mozizni.

...mackóban... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mindegy, mert én közben az egyik Fő-Főnél regisztráltam...:rolleyes: (P. Szabolcs...) Remélem, hogy 2 helyen is regisztrálva lettünk...:rolleyes::twisted::mrgreen: Na, ha így lesz, akkor gyorsan kifutunk az uccára, és kerítünk 1-2... állatot még...:mrgreen: Nehogymár azt mondják, hogy nem teljes létszámú az állatkert...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

...mackóban... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mindegy, mert én közben az egyik Fő-Főnél regisztráltam...:rolleyes: (P. Szabolcs...) Remélem, hogy 2 helyen is regisztrálva lettünk...:rolleyes::twisted::mrgreen: Na, ha így lesz, akkor gyorsan kifutunk az uccára, és kerítünk 1-2... állatot még...:mrgreen: Nehogymár azt mondják, hogy nem teljes létszámú az állatkert...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sőt, ha a kaját is per/kopra rendelik, jól járunk, mert mindent felfalunk.

Már megint a létszámmal kombinálok.

Oldal tetejére