Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

blaci

Őstag
Megnézem a Pestre menő vonatokat 9 körül, és aszerint leszünk éppen valahol. Te viszont segíthetnél, léccike nézd meg, hogy 9 körül a Pestre menő vonat éppen hol tart. Fel kell rája szállni, vagy le kell róla szállni.

Kedves Kata!

Na, utánanéztem a vonatoknak...szóval:

Dunaújváros indul: 08:34 Budapest- Déli érkezik: 09:58

4227 - Dunaújváros - Budapest-Déli pu. - személyvonat
Közlekedik: naponta
Szolgáltatás:
Csak 2. osztályú kocsikkal közlekedik.
Kerékpár az arra alkalmas kocsiban elhelyezhető.
Nemdohányzó vonat.
A vonat Budapest közigazgatási határain belül BEB bérlettel, a BKSZ határain belül BEB bérlettel és ahhoz csatlakozó menet- ill. havijeggyel igénybe vehető. A BEB bérlet a BKSZ területén kívülre történő utazás részbeni fedezésére nem használható.

Én pedig Pusztaszabolcson csatlakoznék, ill. ott szállnék fel…de hogyan hiszen nincs is szárnyam…na mindegy majd megoldom valahogy.;):D:D:D
Mit szóltok jó lenne, vagy inkább másikat korábban/átszállással…esetleg?;):D

tímeácska

Őstag
Nemdohányzó vonat.
Azé', eccer úgy megnéznék egy vonatot, ahogy a (nem létező) szájából kilóg a cigi, azaz, dohányzik a vonat=dohányzó vonat... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bocsi... Nem bíííírtam má' megin' kihagyni... :twisted::twisted::twisted: De hát, ha eccer -virtuális- tálcán kínálják elém... :rolleyes::cool::cool::cool:

Na, tehát... Már kitárgyaltam magammal, hogy le-fel-keresztbe menőim között nem volt postagalamb, meg teljes Európa-térképes GPS... De, hogy vámpír, ill. pióca, na, az tuti, hogy volt... Sőt... Vámpír-pióca... :mrgreen::mrgreen: Tímeácska színi vértet... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Kata!

Na, utánanéztem a vonatoknak...szóval:

Dunaújváros indul: 08:34 Budapest- Déli érkezik: 09:58

4227 - Dunaújváros - Budapest-Déli pu. - személyvonat
Közlekedik: naponta
Szolgáltatás:
Csak 2. osztályú kocsikkal közlekedik.
Kerékpár az arra alkalmas kocsiban elhelyezhető.

Én pedig Pusztaszabolcson csatlakoznék, ill. ott szállnék fel…de hogyan hiszen nincs is szárnyam…na mindegy majd megoldom valahogy.;):D:D:D
Mit szóltok jó lenne, vagy inkább másikat korábban/átszállással…esetleg?;):D

Na hát eztet izéltem én is, 9 körül, na.

Növényke, Te meg se próbáld értelmezni, majd szólok hányra legyél hol, de el ne késs, mert én biza elmék Lacival. Na

tímeácska

Őstag
Na hát eztet izéltem én is, 9 körül, na.

Növényke, Te meg se próbáld értelmezni, majd szólok hányra legyél hol, de el ne késs, mert én biza elmék Lacival. Na

Te biza elmék vagytok Lacival... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Szíííni véret Tímeácska... Nagyon... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :twisted::twisted::twisted:

Oldal tetejére