tímeácska
Őstag
Hát persze hogy kellett, azért írtam, már nagyon vártam. Szinte már hiányzott...![]()
Na, de azé annyira mégsem nem sem hiányzott annyira... Sem... :mrgreen:

Hát persze hogy kellett, azért írtam, már nagyon vártam. Szinte már hiányzott...![]()

Na, de azé annyira mégsem nem sem hiányzott annyira... Sem... :mrgreen:![]()
Óóó...hát én csak a társaságra gondoltam nem arra hogy jól megkapjam a magamét...na de így jártam.
(Mindegy csak pókerezni ne kelljen, de gyakorlom már szorgalmasan.):roll:
:mrgreen:Tímeácska én tudom, rád mindig számíthatokcsak oan kis lajhárkának éreztem magam, hogy itten szuper tervek születnek én + betolakodnék, de észre sem vesz senkiiiiii :shock:
De hova megyünk?![]()
Megnézem a Pestre menő vonatokat 9 körül, és aszerint leszünk éppen valahol. Te viszont segíthetnél, léccike nézd meg, hogy 9 körül a Pestre menő vonat éppen hol tart. Fel kell rája szállni, vagy le kell róla szállni.
Sidike!Jönnél te is?![]()
Azé', eccer úgy megnéznék egy vonatot, ahogy a (nem létező) szájából kilóg a cigi, azaz, dohányzik a vonat=dohányzó vonat... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Nemdohányzó vonat.

Oda? Oda megyek![]()
Kedves Kata!
Na, utánanéztem a vonatoknak...szóval:
Dunaújváros indul: 08:34 Budapest- Déli érkezik: 09:58
4227 - Dunaújváros - Budapest-Déli pu. - személyvonat
Közlekedik: naponta
Szolgáltatás:
Csak 2. osztályú kocsikkal közlekedik.
Kerékpár az arra alkalmas kocsiban elhelyezhető.
Én pedig Pusztaszabolcson csatlakoznék, ill. ott szállnék fel…de hogyan hiszen nincs is szárnyam…na mindegy majd megoldom valahogy.
Mit szóltok jó lenne, vagy inkább másikat korábban/átszállással…esetleg?![]()
Na hát eztet izéltem én is, 9 körül, na.
Növényke, Te meg se próbáld értelmezni, majd szólok hányra legyél hol, de el ne késs, mert én biza elmék Lacival. Na