A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
NO-no,csak semmi aggály majd megjön a Csigu-ka ha megnő a dagály.
Ha kijátszotta magát Mátéval és mással, lecsap közénk mint a villám, hogy szórakozzatok mással.
De addig is dúdolgassa mindenki: Csigu -bige gyere már, mert mindenki Téged vár.
Hátha meghalja a kórus dúdolását /zümmögését/ és miután elolvasta az ősszes ököködésünket, megjelenik egy tömör ,zaftos .............

dg

Őstag
Azért már az is jó jel, hogy Tekenyős hallot Róla, az meg épp az volt, hogy ide készül. Csigalassú, de hát csiga lenne, vagy mi! :D

blaci

Őstag
Hát Nyugdíjas Csiga, vagy mi. Fáradt, de jól van, és majd csak ide ér mán!

Köszi Kata!
A lényeg hogy jól van, egyszer csak ideér már, aztán meg jól ellátja majd a bajunkat...:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U.i.: Ma délelőtt a próbán "előadtam" a dalocskát, hááát, mit mondjak volt ám csudálkozás.;):D:D:D
Mentőt is akartak hívni, de szóltam hogy nem kell, jól vagyok...;):cool::roll::-D:-D:-D

Zsu77

Új tag
No és bluesos,vagy rockos variáns volt?

Ui:de azért szóltál a többiek érdekében,hogy ez igazából nem a cukorbetegség velejárója,ugyííííí?

Zsu77

Új tag
Mai napom nem is apró öröme:Találkoztam Mankával!És tök jót beszélgettünk,szerintem még mehetett volna 3x ennyi ideig is,ha nem köllött volna kölcsönösen rohanni.
Ja,és megragadom az alkalmat,hogy világgá kürtöljem:TÖK JÓ FEJ! Ha esetleg valaki nem tunná!Ja!ÉS A GÁBOR IS AZ!

blaci

Őstag
No és bluesos,vagy rockos variáns volt?

Ui:de azért szóltál a többiek érdekében,hogy ez igazából nem a cukorbetegség velejárója,ugyííííí?

Rockos...mi más lett volna...;):D:D:D
(tudom, tudom...pl. bluesos, de nem az volt...)

U.i.: Mé' nem az?! Pedig én azt hittem...aj-jajjj...:wink::roll::cool2::D:D:D

blaci

Őstag
Ja,és megragadom az alkalmat,hogy világgá kürtöljem:TÖK JÓ FEJ! Ha esetleg valaki nem tunná!Ja!ÉS A GÁBOR IS AZ!

Én is találkoztam már vele és tanúsíthatom hogy tényleg az, szóval csak semmi ilyesmi hogy: :oops: :oops: :oops:
Na, szóval ami igaz, az igaz.;):roll::grin::grin::grin:

blaci

Őstag
Mai napom apró öröme hogy egy zseni van itten közöttünk...;):roll::grin::grin::grin:

Igen kedves Zsu, rád gondolok!

Hm, hm, az apróhirdetésed beírni az aláírásodba szerintem zseniális húzás volt, soha nem jutott volna eszembe. Így aztán az eddigi "1250" hozzászólásodban megtalálható...:wink::D:D:D :D:D:D :D:D:D

Zsu77

Új tag
Mai napom apró öröme hogy egy zseni van itten közöttünk...;):roll::grin::grin::grin:

Igen kedves Zsu, rád gondolok!

Hm, hm, az apróhirdetésed beírni az aláírásodba szerintem zseniális húzás volt, soha nem jutott volna eszembe. Így aztán az eddigi "1250" hozzászólásodban megtalálható...:wink::D:D:D :D:D:D :D:D:D

Hát tudod,a kényszer nagyúr!:roll:
A topikok felejtősek...:roll:
Úgyhogy mint állandóan szemelőtt levő szükség,felkerült.Ebben mi a jó?Hát az,amikor majd végre lekerül!!!:D

borka

Őstag
És most kerekedjen ki a szemed,:) mert a mai nap csodálatos öröme, hogy Rácalmás-on , utó mikulás címen pompázatos rendezvény volt ,nem csak gyerekek részére.:p Találkoztunk,Gráciával és az Ö tündéri kislányaival, Férjével, és Katával.:DKicsit nyirkos volt az idő, de ennek ellenére nagyon jó volt a hangulat az egész Kurja területén, mert a 100 Folk celziusz és a rendezők gondoskodtak róla. Nézd meg a legújabb albumomat.:rolleyes:

dg

Őstag
Sziasztok!

Az öröm kölcsönös: nagyon jó volt Benneteket személyesen is megismerni!!! Sok ilyet még!

dg

Őstag
Drága Borka és Sándor! Nagyon gyorsak voltatok, hogy a fotók már fenn is vannak! A gyerekekkel örömmel néztük! Hédike fel is kiáltott: "Ott játom ént!"

Oldal tetejére