Az eredeti pont passz rá,de a stílust megválaszthatja.Én preferálom hozzá a bluesos,meg a rockos változatot is!
Vokálozhatok?
Ööö...izé, a hangod miatt?![]()
szerinted? :mrgreen:
háát ez az.megnyugtatásképp mondom, hátha csak olvas...
Hurrá, akkor végre én is énekelhetek. Na Sidike, egy duó? (Kisszékkel alattam?)Ó, emiatt igazán nem kell aggódni, amíg kereskedelmi forgalomban megjelent cd-ken népszerű(-nek mondott) "sztárocskák" úgy énekelnek...mit énekelnek...na, szóval nyilvánulnak meg, ahogy, addig igazán nincs mitől tartani a mi szerény kis dalocskánkkal kapcsolatban.![]()
Hurrá, akkor végre én is énekelhetek. Na Sidike, egy duó? (Kisszékkel alattam?)
Ó, emiatt igazán nem kell aggódni, amíg kereskedelmi forgalomban megjelent cd-ken népszerű(-nek mondott) "sztárocskák" úgy énekelnek...mit énekelnek...na, szóval nyilvánulnak meg, ahogy, addig igazán nincs mitől tartani a mi szerény kis dalocskánkkal kapcsolatban.![]()
Hát a CD meg Laci besegítenek. (vagy Laci is elsírja magát)ooooksa :mrgreen::twisted:
fognak itt még ríni, ha meghallanak minket![]()
Hát a CD meg Laci besegítenek. (vagy Laci is elsírja magát)
A dalocskával sztem sem-sem gond nincshiszen a hangszerelés tökéletes lesz! ugyebár?
![]()
Naná, még hogy potyogtak-é.....????szerintem ő fog a legjobban sírniTe röhögtél már annyira, hogy potyogtak a könnyeid?
![]()
![]()