A mai napom apró öröme...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
íííííííííííí, szoktam volt feltenni magamnak a kérdést: de hát miért is nem lettem inkább énekesnő??? nahátmert ... :D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Jóvannánna! Lassan kész az ünnepi fogadóműsor, de hol a zünnepelt?
Csigúúúúúúúúúúúúúú!!!!

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
háát ez az. :( megnyugtatásképp mondom, hátha csak olvas és nem mer belépni: én sem énekelni, sem táncolni nem fogok ám! de drukkolok a többieknek :D

blaci

Őstag
szerinted? :mrgreen:

Ó, emiatt igazán nem kell aggódni, amíg kereskedelmi forgalomban megjelent cd-ken népszerű(-nek mondott) "sztárocskák" úgy énekelnek...mit énekelnek...na, szóval nyilvánulnak meg, ahogy, addig igazán nincs mitől tartani a mi szerény kis dalocskánkkal kapcsolatban.;):D:D:D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ó, emiatt igazán nem kell aggódni, amíg kereskedelmi forgalomban megjelent cd-ken népszerű(-nek mondott) "sztárocskák" úgy énekelnek...mit énekelnek...na, szóval nyilvánulnak meg, ahogy, addig igazán nincs mitől tartani a mi szerény kis dalocskánkkal kapcsolatban.;):D:D:D
Hurrá, akkor végre én is énekelhetek. Na Sidike, egy duó? (Kisszékkel alattam?)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető

A dalocskával sztem sem-sem gond nincs :) hiszen a hangszerelés tökéletes lesz! ugyebár? :D

Oldal tetejére