Na majd amit ezért Pumpástól kapni fogol te még!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol: <!-- / message --><!-- sig -->Őőőőő, új vagyok még: ki ez a pumpás?Akárki is legyen, Neki ekkora szívügye a szenzoros kütyü?
![]()
Na majd amit ezért Pumpástól kapni fogol te még!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol: <!-- / message --><!-- sig -->
Szóval és tettekkel.Talán én+ egy barátom vagyunk az országban akik folyamatosann tudjuk szenzorral mérni a cukrunkat.Spot:Nem tatrom valószinünek hogy a sportban valamit is zavarna a puma vagy a szenzor.Szerény személyem focizok hetente 4 órát,korcsolyázom,paintbalozom,airsoftozom,utóbbi 2 extrém sport,nyáron uszom.Szerintem egyetlen kizáro tényezö ha valakinek a bőre nem birja el a tapaszt.![]()
Hali!OEP támogatással volt lassan 2 éve 140000huf.De kerestem szponzort és duván a felét fizettem csak én.A szenzor duván 10.000 a jeadó link kb 250-300.000huf.Aszenzor hivatalosan 3 napig jó de ujra lehet inditani max 3x,és 12-óránként kell kalibrálni a pumpa"szól"15percel kalibrálás elött.És körülbelül mennyi igy Neked a pumpa éves fenntartási költsége?
Illetve támogatással sikerült jozzájutnod a pumpához?
Azt olvastam, hogy a cukormero szenzor, meg a hozzá tartozó jeltovábbitot nem támogatja az OEP. Az mennyit kóstál?
Erre ment rá most a Roche, az Accu Chek vércukormérés kampányával. Biztos láttátok már Ti is a TV hirdetést. Azt hogy mennyire érdekli a vércukormérés az embereket egy TV spot-tól, azt már nem tudom megmondani, de vannak ötleteimSee?"Mondtam" nagyon szereti a szenzorját!
A pocsék vércukormérési átlagot javarészt a 2-esek húzzák le ennyire...Jó lenne őket is edukálni...
Hát köztünk maradjon, de az a hirdetés a gyerekemet teljesen sokkolta (ő híresen nagy hipochonder) ...
Köszönöm az infókat!Hali!OEP támogatással volt lassan 2 éve 140000huf.De kerestem szponzort és duván a felét fizettem csak én.A szenzor duván 10.000 a jeadó link kb 250-300.000huf.Aszenzor hivatalosan 3 napig jó de ujra lehet inditani max 3x,és 12-óránként kell kalibrálni a pumpa"szól"15percel kalibrálás elött.Ja hogy mennyibe van 1 évbe durván 80.000huf-ba
A cukorméréses.
nem is emlékszem hirtelen, mirôl is szól... Egy haszna azért biztos van, sok ember nem is tudja, hogy esetleg cukorbeteg, és legalább foglalkoznak vele, nyilván a 2-es típusúak, vagy elhízott, a diabétesz "elôszobájában" járóknak szól...
Szia!Ha vhogy megoldható lenne az állandó viselete ( nem lenne kényelmetlen) akkor a riasztási pontok beállításával el lehetne érni hogy a cukrunkat normál tartományban tartsuk. Hátha még megoldanák azt is hogy a mérési adatok és az elvárt határértékek alapján algoritmussal kiszámítaná a pumpa a korrekciót és be is adná, az lenne még csak a jóvilág. De ezt már mesterséges hasnyálmirigynek is lehet nevezni. Sztem még 1-2 év és ez is menni fog. Szerintetek?