vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Engem elfelejtettél berakni a kufferba-be. Ennek nem örülök, de annak igen, hogy ti mentek. Tessék vigyázni ám bokára, könyökre!!!én meg megyek ma túrázni a magas tátrába... bi-bi-bííííííííí![]()
Engem elfelejtettél berakni a kufferba-be. Ennek nem örülök, de annak igen, hogy ti mentek. Tessék vigyázni ám bokára, könyökre!!!én meg megyek ma túrázni a magas tátrába... bi-bi-bííííííííí![]()
Én is, bi-bi-bíííííííííííNa! Épp ebben a percben ért el a mai nap legjobb történése - és bizony ezt csak BLaci tudja ám!!!Köszi Laci!

Én is, bi-bi-bííííííííííí![]()
Ezzz azzz, bejött.:twisted::twisted::twisted:Jól van, csak titkolózzatok nyugodtan, ne is törődjetek azzal, hogy valakinek kilukad az oldala!![]()
Engem elfelejtettél berakni a kufferba-be. Ennek nem örülök, de annak igen, hogy ti mentek. Tessék vigyázni ám bokára, könyökre!!!![]()
Sziasztok
Ismét itt vagyok. Üdvözlők minden régi ismerős, és új tagot.
Nálunk minden rendben Patrik áprilisi HbA1c-je 5.9 lett.
Az újságot mi is megkaptuk és nagyon szépen köszönjük, hogy a hűtlenségünk ellenére mégis gondolt ránk nofre. Jó túrázást kívánok neki.
Ja és a mai napom öröme hogy itt vagyok és beszélhetek veletek.
Ui: (hogy Blaci stílusát át vegyem egy kicsit -Bocs Laci-)
Nekem is lyukad az oldalam. (de csak, hogy Katának nagyobb legyen az öröme.![]()
Na! Épp ebben a percben ért el a mai nap legjobb történése - és bizony ezt csak BLaci tudja ám!!!Köszi Laci!
Igazán nincs mit, számomra is az volt...!!!:mrgreen:
Én is, bi-bi-bííííííííííí![]()
Robi! Nagyon örülök, hogy itt vagy, gratula Patrik eredményéhez!!! Hűtlenség?!? Na ne viccelj! Mindig örülök, ha erőkerülsz!!! Kéne már egy jót pingipongizni![]()
Számtangép kikapcs, nyomtatókártya leakaszt, és már megyem is magam. Juhhéééjjjj!!!!:razz::razz::razz:Bepakoltam, pont egy tekinyi hely maradt! Jössz?![]()
Nem, nem kedves Kata! Csak azt hiszed hogy tudod, de megnyugtatlak vagy inkább elkeserítelek, itt másról van(ik) szó...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci
Ui.: Azért próbálkozásnak nem volt rossz...:mrgreen:
Likaggyon csak, legalább ennyi kis öröm fussa nekem.Nekem is lyukad az oldalam. (de csak, hogy Katának nagyobb legyen az öröme.![]()
Végre látlak! Patriknak gratula, nagyon klasz az eredménye.Sziasztok
Ismét itt vagyok. Üdvözlők minden régi ismerős, és új tagot.
Nálunk minden rendben Patrik áprilisi HbA1c-je 5.9 lett.
Az újságot mi is megkaptuk és nagyon szépen köszönjük, hogy a hűtlenségünk ellenére mégis gondolt ránk nofre. Jó túrázást kívánok neki.
Ja és a mai napom öröme hogy itt vagyok és beszélhetek veletek.
Ui: (hogy Blaci stílusát át vegyem egy kicsit -Bocs Laci-)
Nekem is lyukad az oldalam. (de csak, hogy Katának nagyobb legyen az öröme.![]()
Tista szégyen.. holnap bográcsozni akartam..De igy... ÁÁÁÁVégre hétvége, de a zidőjárás nem hazudtolja meg magát. Hétvégére gyagyi idő, hétköznapra kányikula.