A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Sziasztok
Ismét itt vagyok. Üdvözlők minden régi ismerős, és új tagot.
Nálunk minden rendben Patrik áprilisi HbA1c-je 5.9 lett.
Az újságot mi is megkaptuk és nagyon szépen köszönjük, hogy a hűtlenségünk ellenére mégis gondolt ránk nofre. Jó túrázást kívánok neki.
Ja és a mai napom öröme hogy itt vagyok és beszélhetek veletek.:D:D:D

Hűha, Patrik, nagy-nagy gratula a hábéáegycé
:)mrgreen:) eredményedhez!!! Na, jóóóó, a kedves szülőknek is!:rolleyes: Na, de félre a tréfát, tényleg ügyik vagytok!!! Csak így tovább! ;)

Pingpongpingpongálás...:rolleyes: Nos, kedves Robi, csak annyit erről a sporiról, hogy a kismarosi talin is volt pingpongasztal, de senki nem játszott rajta... Lehet, azért, mert "normális" háló volt rajta, és, nos, hát, ez a tény úgy kellőképpen megzavart Mindenkit... :)mrgreen:) (Vagy,
egyszerűen csak azért, mert nem volt pingpongütőnk(?):mrgreen::rolleyes:)
Ááá, dehogy! Egyszerűen csak Nélküled nem olyan jóóó! Igaz, Sidike?;) Na, és persze a Mi szupi léc-hálónk... Nos, azt nem múlhatja felül holmi vicik-vacak "normális" háló...! :rolleyes::cool::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Ja, egyébként meg mai napom nagy-nagy öröme: végre nem fáj(ik) a fejem... Tegnap egész nap kint "lógtam" a gyerekekkel a játszótéren :)mrgreen:), és kicsit :)roll:) sütött a nap... Nagyon! Kicsit (nagyon) lesült az orcám (leégett a bőr a képemről... :oops::rolleyes::mrgreen:), meg a pólóm alatt találtam egy másik, fehér pólót... :mrgreen: De köszönöm, jól vagyok, és normális, és szerény, és szűkszavú, és és és... :mrgreen: (Tyűha, lehet tényles túúúl sokat voltam napon:?::rolleyes:)

tímeácska

Őstag
Oh, és van még egy hatalmas örömöm! Ugyebár, nekünk van még egy macsekunk, Tappancson kívül... Őt Kormosnak hívják, nagyon krejatívan ez lett a neve, mivelhogy fekete...:rolleyes: Ő egy csajszi maccs. Natehát, ez a Kormos macskosz pártfogásába vette Tappancsot, olyannyira, hogy a kismaccsot szoptatja... Igaz, hogy teje nincs, de egész nap hagyja, hogy rajta cuppogjon a kis francos Tappancs! Nagyon élvezik egymás társaságát! Csináltam Róluk fényképet, majd ha megtaláltam az adatkábelemet :)rolleyes:) (már megint valamelyik kölök eltűntette, persze, egyik sem volt...:rolleyes:), már pakolom is fel az albumokba! Nagyon ééééédik!:-D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Mai napom öröme, hogy olvaslak titeket, megjártam Magas Tátra, csudiszép és nagyon kimerítő volt. Akit érdekel, majd az albumokba teszek fel képeket és megnézheti, mit is láttam, merre kószáltam a hétvégén... Ja! és csak 1 óriás piros-kék-lila-zöld foltom lett, a többiek csak aprócskák :)

blaci

Őstag
Kedves Nofre!
Ezek szerint nem csak "megjártad" a Magas Tátra, de szerencsésen meg is "úsztad"...:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nekem ez a mai napom apró öröme!:mrgreen:
Üdv.,
Laci ...aki kíváncsian várja a képeket!;):D

napocska

Őstag
Dani kórházban van, pumpabeállításon, ami önmagában nem egy öröm, de lekopogom, hogy bár a kanül már a combikában csücsül, a kedélye remek. Látványosan húzza a lábát, úgy csinál, mint aki mankóra támaszkodva is csak alig vonszolja magát, de szerintem, ha ilyen vicces kedvében van, akkor nem fájhat annyira!! Ennek viszont nagyon örülök! Nem különben annak, hogy én is megkaptam a zújságot, köszönöm, Sidike. Most letelepszem, és vacsi közben belemélyedek. Daniért ne aggódjatok, mindeközben a párom szórakoztatja őkelmét a kórházban.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nagy örömöm, hogy Sidike kék-ződ-lila fótokkal ugyan, de hazajötte magát.

Nekünk fótosan is kellesz.:D;):cool:

borka

Őstag
Mai napom öröme, hogy olvaslak titeket, megjártam Magas Tátra, csudiszép és nagyon kimerítő volt. Akit érdekel, majd az albumokba teszek fel képeket és megnézheti, mit is láttam, merre kószáltam a hétvégén... Ja! és csak 1 óriás piros-kék-lila-zöld foltom lett, a többiek csak aprócskák :)

Örülök,hogy meg úsztad ennyivel. A piros-kék-lila-zöld,foltot is felteszed az albumra?:razz:
Sándor

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kedves Nofre!
Ezek szerint nem csak "megjártad" a Magas Tátra, de szerencsésen meg is "úsztad"...:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nekem ez a mai napom apró öröme!:mrgreen:
Üdv.,
Laci ...aki kíváncsian várja a képeket!;):D

Örülök,hogy meg úsztad ennyivel. A piros-kék-lila-zöld,foltot is felteszed az albumra?:razz:
Sándor

Napocskáéknak én is gratulálok a pumpához, remélem rendben lesz minden! Tettem fel pár képet albumokba, a piros-kék-lila-zöld folt kimaradt, hogy ne rontsa a látványt :)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Napocskáéknak én is gratulálok a pumpához, remélem rendben lesz minden! Tettem fel pár képet albumokba, a piros-kék-lila-zöld folt kimaradt, hogy ne rontsa a látványt :)
És így higgyük el a foltokat? Na jó, elhisszük, de azért jó lett volna látni.

Oldal tetejére