szolnok
Új tag
Kaptam egy kenyérsütőgépet és mikor recepteket és hozzávalókat kerestem a neten, rábukkantam erre az oldalra és erre a diabos lisztre. Rendeltem belőle , kipróbáltam teljesen jó. A lisztben 44 gr Ch van a kenyérben ami sül belőle 30, A sütése egyszerű az íze jó, /3,8-4 dl langyos víz, fél kiló liszt ebből a diabestárból és 1,5 dkg friss élesztő. Francia kenyér program közepes szín. Egy jó állagú, nem rágós fehérkenyér tipusú kenyér lett belőle. Érdemes kipróbálni. Ugyan itt kapható, diabetikus cérna metélt és más tészták. Kicsit drága de jók. Ez nem reklám, de gondoltam megosztom veletek mit találta.
http://www.kenyersutes.hu/shop.php[/u]
<table style="width: 100%;" class="tekst" cellspacing="0"><tbody><tr> <td> DIABESTAR diabetikus prémium minõségû fehérkenyér lisztkeverék
CUKORBETEGEK, FOGYÓKÚRÁZÓK IS FOGYASZTHATJÁK </td> <td class="product_list_price"> 580.00 HUF </td> </tr> <tr> <td class="product_list_desc"> Rostokban gazdag, finom,ízletes fehérkenyér készíthetõ belõle.
A liszt továbbá alkalmas galuska, frissengyúrt tészták,stb készítésére is.
Normál étkezés mellett is van a terméknek gyenge fogyasztó hatása.
Rostjai miatt a koleszterin szint, a vércukor szint normalizálásában segíthet. 100g lisztben 43,3g 100g kenyérben 26,7g szénhidrát van! </td> <td class="product_list_desc" style="text-align: right;">
</td></tr></tbody></table>
http://www.kenyersutes.hu/shop.php[/u]
<table style="width: 100%;" class="tekst" cellspacing="0"><tbody><tr> <td> DIABESTAR diabetikus prémium minõségû fehérkenyér lisztkeverékCUKORBETEGEK, FOGYÓKÚRÁZÓK IS FOGYASZTHATJÁK </td> <td class="product_list_price"> 580.00 HUF </td> </tr> <tr> <td class="product_list_desc"> Rostokban gazdag, finom,ízletes fehérkenyér készíthetõ belõle.
A liszt továbbá alkalmas galuska, frissengyúrt tészták,stb készítésére is.
Normál étkezés mellett is van a terméknek gyenge fogyasztó hatása.
Rostjai miatt a koleszterin szint, a vércukor szint normalizálásában segíthet. 100g lisztben 43,3g 100g kenyérben 26,7g szénhidrát van! </td> <td class="product_list_desc" style="text-align: right;">
</td></tr></tbody></table>