Ezt írtam az előző hozzászólásomban, amit te állítólag nem értesz és nem igaz. Olvasd el még egyszer. Az, hogy valaki érzi a 2.5-ös cukrot, azaz érzi a hipót, az teljesen más, mintha már 4 körül érzi, hogy ebből hipó lesz. És az is más, ha valaki 8nál érzi, hogy megy felfelé és az is más, amikor valaki a 12 fölötti cukrot már magasnak érzi. Oh, nem is tudom, miért megyek ebbe bele, te egyértelműen velem akarsz kötözködni, gondolom azért, mert megjegyeztem a héten, hogy nem kéne többet beszólni Katának (és ezt, mint moderátor jegyeztem meg). Én rád hagynám, nekem beszólhatsz, engem kioktathatsz, de nem tudok abba belenyugodni, hogy esetleg olvassák a fórumot olyanok is, akik még nem annyira jártasak a témában, akiknek még nincs sok tapasztalatuk és az írásaidból most azt szűrik le, hogy meg lehet tanulni érezni már 4 körül a cukrot és 8 körül is, na és pedig ez nem igaz. A hipót (3 alatt) és a 12 feletti cukrokat lehet érezni, ez igaz, de nem a 4 és a 8 körüli értékekét, azaz nem érzi mindenki és aki igen, az szerencsés, mert nincsenek mindenkinek általánosítható jelei ebben a tartományban.... Az egyértelmű, orvosilag is meghatározható tünetek az igazi hipo- és hiperglikémiát jelzik, az pedig már túl van az "enyhe hipó" és a "8 körüli" kategórián.
Kérlek, próbálj meg úgy kötözködni velem, hogy az csak rám vonatkozzon, hogy ne zavarjunk vele össze másokat.