napocska
Őstag
Napocska !
A "papának " véradás után jár 1 üveg SÖR![]()
Ez természetes!
Napocska !
A "papának " véradás után jár 1 üveg SÖR![]()
Azt kell mondanom, hogy egy mérés nem mérés.Egyre inkább nem tudom, melyik mérőt használjam.
Ma reggel: Méry: 4,5, Vivamax: 6,8.
Ez azért elég nagy különbség.
Egyre inkább nem tudom, melyik mérőt használjam.
Ma reggel: Méry: 4,5, Vivamax: 6,8.
Ez azért elég nagy különbség.
Mi is hasonló különbségeket mértünk az Optimum-mal és az akku-chek go-val.
Jelenleg még az Optimumot használjuk, de már a akku-s bökövel.
Lépésről, lépésre haladunk.
És melyik mér többet?
Na akkor ezt nézzétek meg: http://www.bayercontourusb.us/?productName=&productSN=&productVerison=&locale=
Én csak arra gondolok, hogy a mai gyerekek 5-10 év múlva milyen jót fognak derülni rajtunk, hogy ilyenek láttán tátva maradt a szánk.

Na akkor ezt nézzétek meg: http://www.bayercontourusb.us/?productName=&productSN=&productVerison=&locale=
Én csak arra gondolok, hogy a mai gyerekek 5-10 év múlva milyen jót fognak derülni rajtunk, hogy ilyenek láttán tátva maradt a szánk.

Na, akkor már csak egy mp3/mp4 játszót kéne belefabrikálni, esetleg működhetne telefonként, és akkor már minden tök jó lenne...
Tényleg: egy mobiltelefon, amelybe memóriakártyán, és USB csatlakozón kívül tesztcsíkot is lehetne csatlakoztatni...![]()
Na, akkor már csak egy mp3/mp4 játszót kéne belefabrikálni, esetleg működhetne telefonként, és akkor már minden tök jó lenne...
Tényleg: egy mobiltelefon, amelybe memóriakártyán, és USB csatlakozón kívül tesztcsíkot is lehetne csatlakoztatni...![]()
Nézd meg ezt: szentgyorgyipal profil oldala» Albumok
Az Apple-nak van telefonos cukimérője, de asszem nem csak neki. Az is kommunikál. Az már lassan nem újdonság, de az tényleg drága.Na, akkor már csak egy mp3/mp4 játszót kéne belefabrikálni, esetleg működhetne telefonként, és akkor már minden tök jó lenne...
Há mi baj van a 74 dolcsival? Nálunk átszámítva drágábban lehet a jó kütyüt megvenni, de még némely verébdobálóért is elkérnek annyit.
Szeretném fehívni a jelenlegi és a leendő Méry, vc.mérő tulajdonosok figyelmét az elem cserére.
A kézikönyv csk annyit ír,hogy vedd le a fedelet, cseréld ki az elemet ,majd ted vissza a fedelet.
Nem vagyunk amerikánusok,de illet volna leírni,hogy valamilyen keményebb tárgyal told fel az elemet a tartólyába ,üzközésig és az elem ki lővi magát a helyéről.
A müveletet el lehet végezni egy fogvályóval aminek letöröd a végét,normál villával az ezüst készletből
,ill. óráscsavarhúzó segitségével.
![]()
Sziasztok!
Méry elemcseréhez kiegészítés:
Az elem takaró lap ("fedél") akasztó füle úgy van kialakítva (egyik oldala kis kampós), hogy az elemet ki lehessen vele emelni, igaz ez nincs leírva a kézkönyvben.
Üdvözlettel
MPéter