Ujjszúró

somcsika

Aktív tag
Ha május végére ígérték, akkor júniusban is még csak az neten fogjuk nézegetni :(:(:(
Hacsak a külhoniakat nem riasztjuk. :p
Nekem a hétvégén annyi dolgom volt, - a technikusoknak fogtam hozzá modulzáró dolgozatot összeállítani -, hogy elfejtettem a sógoromnak irni. Az a baj, hogy a mai estém sem lesz egy tál szamóca.

cukorfalat

Új tag
Sziasztok!
De jó, hogy ilyen topic is van!
Már annyi jót hallottam és olvastam erről a Multiclix ujjszúróról, hogy nagyon kiváncsi vagyok rá. Esetleg valakinek van már ilyen? Vagy már valaki meg is osztotta a tapasztalatot?

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Sziasztok!
De jó, hogy ilyen topic is van!
Már annyi jót hallottam és olvastam erről a Multiclix ujjszúróról, hogy nagyon kiváncsi vagyok rá. Esetleg valakinek van már ilyen? Vagy már valaki meg is osztotta a tapasztalatot?
Ezen az oldalon visszalapozva lehet olvasni véleményeket, kérdéseket, és Molli hozzászólását, akinek már van ilyen bökője. Még mi is csak vágyunk rá, remélhetőleg nem sokáig.

tímeácska

Őstag
Ezen az oldalon visszalapozva lehet olvasni véleményeket, kérdéseket, és Molli hozzászólását, akinek már van ilyen bökője. Még mi is csak vágyunk rá, remélhetőleg nem sokáig.

Ma Veszprémben voltunk, ahol befutottam egy relatíve nagyobb gyógyszertárba. Rákérdeztem a Multiclix-re, ahol azt a kedves választ kaptam, hogy olyan nem is létezik, rosszul tudom a nevét, azt, amire én gondolok, Softclix-nek hívják! Na erre az okoskodó dumára mindjárt bájos lettem :)dr_21: ,:rohog:) és közöltem az asszisztensnek, hogy na, ezt meg Maga tudja rosszul, én nagyon is jól tudom, hogy mit beszélek! Multiclix a neve, a Roche gyártó cégnek dolgozó embertől tudom, hogy májusban már kapható lesz nálunk is a gyógyszertárakban! Kicsit megorrolt rám a hölgy, és hozzátette, hogy akkor sem érti, miért nem jó nekem a Softclix, szerinte biztosan ugyan olyan, és semmivel sem jobb/tud többet az a Multiclix... (Állítja mindezt egy olyan ember, aki pár perccel ezelőtt saját maga mondta, hogy még csak hallani sem hallott róla...:mad:) Hiszen, csak a bökés a lényeg... Na, ekkor már kicsit bepipultam :)rohog:) közöltem, hogy lehet, jobban ismerem azt a Softclix-et, mint gondolná... Évek óta használjuk! És jobb, ha utána néz, ugyanis, már nem forgalmazzák nálunk sem, csak a készleten maradt mennyiség erejéig kapható... NAHÁT! :D:rolleyes:
Most miért érzem azt, hogy abba a patikába sem kell többet visszamennem?! :o:rohog::rohog::rohog:;)

dg

Őstag
Brrr.... :rolleyes: Sosem fogom megérteni, hogy hol és miért akad meg az információs láncolat, hogy a végén ilyen szituk tömkelege vár a patikákban, a rendelőkben, stb...
Én pont ugyanígy jártam, mikor múlt héten a diabetológián felemlegettem a Mery létezését, s a támogatottságát. Biztos rosszul tudom... Miután 20 percet követően kibogozták a nagy gordiuszi csomót, a Multiclix-témával már elő se mertem hozakodni. Vacsorázni otthon akartam! ;)

somcsika

Aktív tag
Én megrendeltem a sógoromtól, remélem minél előbb be tudja szerezni és amikor jön haza kb. 2-3 hét múlva akkor hozza is.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ma Veszprémben voltunk, ahol befutottam egy relatíve nagyobb gyógyszertárba. Rákérdeztem a Multiclix-re, ahol azt a kedves választ kaptam, hogy olyan nem is létezik, rosszul tudom a nevét, azt, amire én gondolok, Softclix-nek hívják!
Most miért érzem azt, hogy abba a patikába sem kell többet visszamennem?! :o:rohog::rohog::rohog:;)

Brrr.... :rolleyes: Sosem fogom megérteni, hogy hol és miért akad meg az információs láncolat, hogy a végén ilyen szituk tömkelege vár a patikákban, a rendelőkben, stb...
Én pont ugyanígy jártam, mikor múlt héten a diabetológián felemlegettem a Mery létezését, s a támogatottságát. Biztos rosszul tudom... Miután 20 percet követően kibogozták a nagy gordiuszi csomót, a Multiclix-témával már elő se mertem hozakodni. Vacsorázni otthon akartam! ;)

Nno, hát én mán rutinos vagyok. :oops::oops::oops: Anélkül, hogy a nyomtatott verzió (vagy elegendő bizonyítékot adó passzus) ne lenne a kezemben, el sem indulok. :rolleyes: Nem egyszer jártam már én is úgy, hogy a válasz nem az volt, hogy ő ezt vagy azt nem ismeri, hanem hogy a kérdéses tárgy, eszköz, módszer, akármi nem is létezik. :o:o:o
Mintha kenőmájas illatú füstölőt kérnék a patikában :rohog::rohog::rohog:.

Csigu, így tudtam az ide a zoldalra is beszkennelni a multiclix reklámját, hogy azon még áprilisi megjelenés volt. Vagyis hogy a kinyomtatott papíros a táskámban lapult.

Több patikát végigjártam, ebből az egyik volt igazán a csúcs. Mondá a hölgy, miután fapofával, a szeme csücsökéből rája pillantott a salátává hajtogatott multiclix reklámomra, hogy persze, van. :dr_31: Fel is csillant a szemem, hogy hurrá :hurra::hurra::hurra:, jó helyen járok, lesz nekem multiclixem. Nézi a hölgyemény az gépében, és mondja, hogy sajna elfogyott, de meg lehet rendelni. (Na itt már gyanússá válta magát a dolog, hogy fogyhat el valami, amiről még senki sem tud??? :o:o:o). Kérdezem az hölgytől, és mennyit kóstál ez a bökő? 4040 körül. No, hát mondom olcsóbb, mint a Softclix? :o Erre a hölgy még fapofábbal mondja, hogy ez a Softclix. Neeeem :mad:, mondom ez nem a soft, hanem a multi. Na ekkor nézte meg jobban a patikárius a papírost. Látva a látható különbséget, és olvasva a betűk egymás után történő értelmezését, konstatálta, hogy az valóban multi, de náluk olyan nincs, és szerinte nem is lesz. Na akkor már én is egy kissé morcibb lettem, és megmutattam a reklám alján a szöveget, hogy "kapható áprilistól a patikákban". Erre a hölgy visszavette jól begyakorolt fapofáját, és közölte, most nincs.

Szóval, ha van kinyomtatott bizonyítékod, akkor egy fokkal jobb a helyzeted, nem néznek hülyének, nem hazudtolnak meg, hogy olyan nem is létezik itt a Földön, bla-bla-bla. A cucchoz nem jutsz hozzá, de neked van igazad. Az is valami. ;)

A Mery-ről is van nyomesz példányom, minden oldaláról, legfőképpen a csíkra vonatkozó OEP támogatásra, amin még az OEP-es besorolási szám is rajta van. :dr_31:

Oldal tetejére