A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Megérkezett a szilikon pumpatok... Nagyon szuperül befedi a pumpát, tényleg védi!:cool: (Látszik a külső "barázdált" mintán, hogy ez már a Combo-hoz készülte magát...:cool: De a 2 pumpa háza ugyan az!)
Kipróbáltuk a nyakba akasztós lógantyúval (keresztben van Máté mellkasán, a póló alatt), nem is biztos, hogy annyira gyengécske az a kis bújtatója, ahol fel lehet aggatni...:cool: Most megy a teszt, kíváncsi vagyok, meddig és mennyire bírja! Aztán ha az a kis rész elszakad, attól még zsebben hordósként tökéletesen jól fog funkcionálni, de a gumis részeket attól még védeni fogja! :dr_31::)

tímeácska

Őstag
Én is sikítottam mán a sárga tokért. Pedig a szívem de fájik a ződért, de sajna mán meg van a sárga esküvői ruhám. :(
Ti a rózsaszíneset kértétek?

Első kanyarban Mátémnak rendeltem, türkizkéket. Mert, ugye, ölég hülén nézne ki rajta a rózsaszínes... :o:rohog:
Előbb teszteltetem a lurkóval, aztán ha bírja a strapát (mármint nem a Máté:rohog:), akkor jön a rózsaszínes is...:cool: (Mármint nekem:cool::rohog:)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Első kanyarban Mátémnak rendeltem, türkizkéket. Mert, ugye, ölég hülén nézne ki rajta a rózsaszínes... :o:rohog:
Előbb teszteltetem a lurkóval, aztán ha bírja a strapát (mármint nem a Máté:rohog:), akkor jön a rózsaszínes is...:cool: (Mármint nekem:cool::rohog:)
Lehet, hogy kéne vennem egy sárgát ünneplősnek, egy ződet meg kedvenckének? ;) Ahhoz képest, hogy most inkább zsebpumpa?. Mindig ottan vanik, nincs egy rendes otthona szegény pumpesznak:)rohog:nek)

tímeácska

Őstag
Lehet, hogy kéne vennem egy sárgát ünneplősnek, egy ződet meg kedvenckének? ;) Ahhoz képest, hogy most inkább zsebpumpa?. Mindig ottan vanik, nincs egy rendes otthona szegény pumpesznak:)rohog:nek)

De akkor is, az a tudat, Tekikém, nagyon nem mindegy, hogy milyen színben lakozik a zsebben a pumpesz...:cool::cool:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Jajj, hát majd elfelejtettem, ma nagy öröm nap van,

20 éve váltam el

borka

Őstag
Tímeácska !

Kérsz-e egy rózsaszínű pumpesz tokot.
Katának visszük a talira a libaf.zöldet,ha kéred a rózsaszínűt elvisszük neked is.
Tök mindegy hogy mennyit kérek a barátosnémtól,szívesen haza hozza.

tímeácska

Őstag
Tímeácska !

Kérsz-e egy rózsaszínű pumpesz tokot.
Katának visszük a talira a libaf.zöldet,ha kéred a rózsaszínűt elvisszük neked is.
Tök mindegy hogy mennyit kérek a barátosnémtól,szívesen haza hozza.

Micsodaaa?! :o Természetesen IGEEEN! :dr_24::dr_24: Minden, ami rózsaszín JÖHET! :rohog::rohog::cool:
Hú, imába fogom foglalni a neveteket! Majd mondjátok, hogy mennyi, és pöngetem! :cool:

Oldal tetejére