borka
Őstag
Nem, nincsen vízbe de csodás a szerkezete.Tényleg szép. Jól látom, hogy vízben van? Vagy csak a napocska miatt csillog-villog?![]()
Nem, nincsen vízbe de csodás a szerkezete.Tényleg szép. Jól látom, hogy vízben van? Vagy csak a napocska miatt csillog-villog?![]()
Akkor megtréfált, de tényleg gyönyörű. Szinte érzeni a nap melegét a köveken. Már régóta vágytunk rá.Nem, nincsen vízbe de csodás a szerkezete.
(Látszik a külső "barázdált" mintán, hogy ez már a Combo-hoz készülte magát...
De a 2 pumpa háza ugyan az!)
Most megy a teszt, kíváncsi vagyok, meddig és mennyire bírja! Aztán ha az a kis rész elszakad, attól még zsebben hordósként tökéletesen jól fog funkcionálni, de a gumis részeket attól még védeni fogja! 
Én is sikítottam mán a sárga tokért. Pedig a szívem de fájik a ződért, de sajna mán meg van a sárga esküvői ruhám.Megérkezett a szilikon pumpatok... Nagyon szuperül befedi a pumpát, tényleg védi!![]()
Én is sikítottam mán a sárga tokért. Pedig a szívem de fájik a ződért, de sajna mán meg van a sárga esküvői ruhám.
Ti a rózsaszíneset kértétek?

), akkor jön a rózsaszínes is...
(Mármint nekem
)Lehet, hogy kéne vennem egy sárgát ünneplősnek, egy ződet meg kedvenckének?Első kanyarban Mátémnak rendeltem, türkizkéket. Mert, ugye, ölég hülén nézne ki rajta a rózsaszínes...
Előbb teszteltetem a lurkóval, aztán ha bírja a strapát (mármint nem a Máté), akkor jön a rózsaszínes is...
(Mármint nekem
)
Lehet, hogy kéne vennem egy sárgát ünneplősnek, egy ződet meg kedvenckének?Ahhoz képest, hogy most inkább zsebpumpa?. Mindig ottan vanik, nincs egy rendes otthona szegény pumpesznak
rohog:nek)

Ez az, lesz nekem libaf*s ződ pumpesz házikómDe akkor is, az a tudat, Tekikém, nagyon nem mindegy, hogy milyen színben lakozik a zsebben a pumpesz...![]()

Ez az, lesz nekem libaf*s ződ pumpesz házikóm![]()
Hát ne kelljen már csalatkoznom Benned! 

Ez a beszéd!Hát ne kelljen már csalatkoznom Benned!
![]()

)Ki szeretne Roche-os pumesztokot? El tudom intézni(Aztán a libaf*s ződ pumpesztok ügyében a részesedésemet a Roche-sal majd megbeszélem...)

Ki szeretne Roche-os pumesztokot? El tudom intézni![]()
Hívott a trénerem, hogy találkozunk délelőtt![]()
Bi-bi-bíííí, meg vanik az zén pumpesztokom is. Sárga.Erről lenne szó,csak Roche pumpához.

Bi-bi-bíííí, meg vanik az zén pumpesztokom is. Sárga.![]()
Na, akkor mán van a zesküvői ruhámhoz tok.![]()

Tímeácska !
Kérsz-e egy rózsaszínű pumpesz tokot.
Katának visszük a talira a libaf.zöldet,ha kéred a rózsaszínűt elvisszük neked is.
Tök mindegy hogy mennyit kérek a barátosnémtól,szívesen haza hozza.
Természetesen IGEEEN! 
Minden, ami rózsaszín JÖHET! 

Micsodaaa?!Természetesen IGEEEN!
Minden, ami rózsaszín JÖHET!
Hú, imába fogom foglalni a neveteket! Majd mondjátok, hogy mennyi, és pöngetem!![]()
![]()