vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Dugd bele egy nagyobb demizsonybaHa lesz annyi időm én is csinálok magamnak, csak hát az a baj, hogy nekem bele van építve a laptopomba, akkor most mi tévő legyek? Hát ezen még gondolkoznom kell egy kicsit.![]()

Dugd bele egy nagyobb demizsonybaHa lesz annyi időm én is csinálok magamnak, csak hát az a baj, hogy nekem bele van építve a laptopomba, akkor most mi tévő legyek? Hát ezen még gondolkoznom kell egy kicsit.![]()

Szerintem szembe.A kocsmától jobbra, vagy balra? Engemet tessen így igazítani.![]()

Hááát, néhány 100-as szög besegít....Ez garantált?!![]()

Étket ne felejts el berakni nekik, meg némi víz-t. 

Pont a kocsmával szemben van egy utca, az vezet a Sportcsarnokhoz, és az első sarok. na nem az, na nem az a sarok, hanem csak egy szimpla sarok.A kocsmától jobbra, vagy balra? Engemet tessen így igazítani.![]()

Honnan tudtad? Vagy már annyi paramétert megadtam, hogy a Googliiii, megmutatta? Nicsak ott meg egy kocsma.Szerintem szembe.![]()
Soha nefeledd a Goglííí a barátod!!Honnan tudtad? Vagy már annyi paramétert megadtam, hogy a Googliiii, megmutatta? Nicsak ott meg egy kocsma.

Be hát... hazaértem...Szeva Pumpáska, benéztél?![]()
itt vagyok othon...
Nna, így mán odatalálokPont a kocsmával szemben van egy utca, az vezet a Sportcsarnokhoz, és az első sarok. na nem az, na nem az a sarok, hanem csak egy szimpla sarok.![]()

Én meg PumpássalBeszéltem a Katával!!!!!!

...
eltévesztettem a topikot, töröljétek légy szíves!

Juhéjj, ilyen nekem is köll.

Juhéjj, ilyen nekem is köll.Sándor, ha netán kettőt óccsóbban számítanak meg, akkor duplázzunk mán.
![]()

Hát töröld ki az eltévesztettem a topikot töröljétek ki. De nekem tetszikHogy a mit csináljak a mivel a hol?!![]()

Esküszöm, hogy még nem ittam semmit, de nem értem...Hát töröld ki az eltévesztettem a topikot töröljétek ki. De nekem tetszik![]()

Hát akkor igyál,Esküszöm, hogy még nem ittam semmit, de nem értem...![]()