Ezek szerint félreértettük egymást, én arra gondoltam, amit a hozzászólásban anno írtál. Hogy a cukor növeli a toxémia esélyét. Csak azt hittem, arról is van infód, h a magas, v az alacsony? Most magasabbak a cukraim, mégsincs toxémia. Visszafelé nézve a kérdést, kb. 7 hétig toxémiás voltam, szerintem a cukorértékeimre nem volt hatással. Én is olvastam, h a cukrosoknál nagyobb a toxémia esélye, de nem vagyok hajlandó elfogadni, h az első babánál nekem ezért volt toxémiám

Igenis az eltérő génkészletünk okozta a férjemmel, én ezt hiszem. Annál is inkább, mert most még nincs toxémia, pedig ugyanúgy cbeteg vagyok.

Én ebben szeretnék hinni. Annyira utálom, amikor a cukorbetegségem miatt megbélyegeznek. Hogy a cukrosoknak ez lesz, meg az lesz, biztosan ti is tapasztaltátok

A HgA1c valóban azért kicsi, mert volt sok hipó, de akkoriban 4,5-el feküldtem, és 4,1el ébredtem. Egy egész éjszakán át tartó 4es érték is sokat jelent. Persze a gondozóban azt mondják, h éjszaka nem szabad 6 alatt lennie a cukornak, mert hipó lesz. Nekem hetekig ment, h nem volt hipó. Én csak ezért nem idéztem elő, h inkább 6os értékeim legyenek. Most már más a helyzet, a hipó miatt a 6os értéknek is örülök