Na csak figyeljetek két hét múlva milyen diagramot teszek fel. Naná, szemem előtt lebeg Tímeácska kézre csapása.
Egy zseni vagyok 3 kemény nap alatt 20 -szor elolvasva Pál bejegyzéseit sikerült feltennem az eredményeimet.Ez igen.Meli
Kedves Gretta!
Első kérdésem az, hogy milyen vércukormérőd van?
A LiteLink egy infravörös csatoló, amely a D-Cont Personal vércukormérő készüléket egy számítógéppel (laptoppal) köti össze, és lehetővé teszi a mért adatok átvitelét a számítógépbe. Itt a Diatransfer elnevezésű programmal (ez a LiteLink csatolóhoz mellékelt CD lemezen található, előzőleg telepíteni kell a számítógépre) adatfeldolgozást, grafikonokat készíthetünk. A LiteLink egy PenDrive-hoz hasonló csatoló, amelyet a számítógép USB portjába kell bedugni. Erről bővebben a pákozd-sukorói találkozóra készített bejegyzésemben olvashatsz bővebben.
http://drinfo.hu/forum/7120-uzenet346.html
Ha Accu-Chek vércukormérőd van, a SmartPix csatolót kell használnod, ami nem csak adatátviteli eszköz, hanem egyben az adatfeldolgozást, a grafikonok készítését is elvégzi.
Mindkét csatolóval könnyű dolgozni. Azt kell csak megtudni, hogy a kezelő orvosod elfogadja-e ezekkel az eszközökkel készített elektronikus naplót, vagy ragaszkodik a kézzel vezetett naplóhoz.
Más márkájú vércukormérőnek az adatait is át tudjuk vinni a számítógépre (pl. a Bayer cég vércukormérője ilyen), mindegyikhez van egy adatátviteli kábel is. Nem látok nagy esélyt ezeknek a használatára.
Ha valamit nem írtam le világosan, kérdezz nyugodtan, biztosan válaszolok és segítek az elektronikus napló elkészítésében is.
üdvözlettel.
Csak szeretném Kata a figyelmedet arra a tényre felhívni, hogy 7 évig keményen röplabdáztam... :mrgreen::mrgreen: ... és 10 évig úsztam... :mrgreen::mrgreen: ... 5 évig pedig kézilabdáztam... :mrgreen::mrgreen::twisted:
Gretta én már nem akarom tudni mi az a Lite link.Pál viszont nagyon szépen leírja mit hogyan kell csinálni de én már a kukába dobom című fejezetnél tartok.(ezt Pál nem írja,és irigylem ezt a fajta tudását.)Meli
Meg van az eredmény, 8,6% lett a HbA1c. A többi érték mind megfelelő tartományon belül van.
Idézet:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset"></TD></TR></TBODY></TABLE>
most tényleg???!
Tényleg! Vállaimon látszik is... De már csak azokon... :lol::lol: Egyébként utálom is, hogy olyan nagy hátam, széles vállaim, vastag karjaim, vádlijaim vannak... Szóval, nagy a kezem húzása... :lol:;-)
Gretta nekem Dcont startom van de bármelyik d-cont géppel használható a Lite link.A77 elektronikánál lehet megvásárolni és 6000Ft ha neten rendeled akkor plusz 1200 Ft postaköltség is terhel mert nem tudom hol laksz és Budapesten van a cég.Utána már csak gyakorlás a cukim pedig most volt normális nem ment fel.Ha valamit nem tudsz akkor Szentgyörgyi Pál írásait olvasgatva lassan meg lehet érteni.Meli
Kedves gretta, bocs, hogy bele kotnyeleskedem. A vc mérőről a dia transferbe bevitt minden adathoz, korlátlan hosszúságú megjegyzést lehet bevinni. Ha megjegyzést akarok beírni, bekell töltenem a mért adatokat.
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><O></O>