A keresés eredményei

1. Nyafi

Edukáció

Kedves Kata,az én legutóbbi HbA1C-m is sajna 9 környékén volt,már nem emlékszem pontosan mennyi. És akkor már tudtam hogy itt valamit tenni kell,mert ez hosszú távon így nem mehet! Akkor váltottunk a pumpára... azóta még nem volt HbA1C vizsgálatom,de azért kíváncsi leszek... És csak annyit...
  2. Nyafi

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Én is megnéztem Emmát,a fehér patival a kezében annyira aranyosak!!!!!:p:D
  3. Nyafi

:lol::lol::lol:!!!!
  4. Nyafi

Babázhatok

Tímeácska,gratula!!!;)
  5. Nyafi

Sziasztok! Én aztán abszolút elégedett lehetek a kezelő "team"-mel,ha így nevezni őket!:) Kb kéthavonta jártam-eddig,de most,hogy pumpás lettem,sűrűbben kell...a rendelőben való várakozás sajna nagyon hosszas,de ha bejutok,bármilyen kérdésemre választ kapok és soha nem érzem azt hogy...
  6. Nyafi

Ujjszúró

Szia Gretta, Ha az Accuchek ujjbegyszúróját használod (Roche gyártmány),ez viszonylag finoman szúr és eléred vele az összes ujjad mindkét felét (persze tudom nem mindegyik "kényelmes"). Oldalt kell szúrni és nem középen,itt kevésbé érzékeny a bőr és ha már picit megvastagszik az ujj...
  7. Nyafi

Insulinpumpa

Hát,Tímeácska,úgy látszik ezek a Rossz Cukrok Napjai! Sajna nekem is ,csak én éppen a másik véglet vagyok! Két napja-mit kettő,három!-nem mértem 10 alatti cukrot!!! Tegnap reggeli után (30g CH,3 E bolus) 23,0-ra ment föl...ebéd előtt "csak" 16-ot mértem...ebéd után 17,8...természetesen salátán...
  8. Nyafi

Edukáció

Csak kérlek már kezdjétek el szervezni a talin a Tali2-t,megyek én szívesen "csak" menyasszonyként is!!!:) Tímeácska,KEDVES FŐSZERVEZŐ,kérlek gondolkodj a következő talin!!!:D;)
  9. Nyafi

Edukáció

"Van még egy érdekes a dolgogban. ha napok óta jó a cukrom, akkor elég ritka, hogy jöjjön ez a MOST élmény, akkor is ha régóta nem sütiztem. Valahogy szerintem ez pszichésen van bennem, hogy jó cukrot nem borítok fel. Viszont volt, hogy láttam a sütit, és nagyon jól esett volna, de eszembe...
  10. Nyafi

Edukáció

Kata! Úgy látom mi nemcsak a "szúrás" területén vagyunk olyanok mint két tojás,hanem édességevésben is!!!! Én is sokat szoktam szemezni a büfénkben található Esterházy-szeletekkel,aztán szép lassan eljön a pillanat amikor úgy érzem MOST!!!! Meg kell hogy egyem!:) Persze előtte cukit...
  11. Nyafi

Insulinpumpa

Most látom csak,összevissza pakoltam a smiley-kat....:-D
  12. Nyafi

Insulinpumpa

:) Most próbálgatom hogy melyik jobb,a standard-e vagy az elnyújtott,de ez kajafüggő és cukorszint-függő! Azt vettem észre h normál cukinál normál kajánál(ami nekünk,diabosoknak jó,pl korpás kenyér,zöldség...) jobb a kiterjesztett bólus,magasabb cukinál,CH-dús kajánál muszáj standardot is...
  13. Nyafi

Insulinpumpa

Azt a sztahanovista mindenit, akkor ez tényleg Somogyi!!! Persze hogy érdekel hiszen ebből mi is tanulhatunk! Az én bázisaim: 8-16 h-ig: 0,4 16-20-ig: 0,5 20-03-ig: 0,3 03-08-ig:0,6 Ha vkit érdekel..:);)
  14. Nyafi

Insulinpumpa

Tímeácska,kíváncsi vagyok hogy fogsz alakulni alacsonyabb bázissal! Nekem kétszer volt olyan éjszakám amikor képtelen voltam felnyomni a cukimat 5 fölé, és akkor is csak egyszerűen beájultam az ágyba 3 óra körül...persze majdnem hánytam a sok cukros teától.Szóval tudom h ez milyen pocsék...
  15. Nyafi

Babázhatok

Szolnok,én is csatlakozom az előttem szólókhoz és GRATULÁLOK!!!:)
  16. Nyafi

Vércukormérők

Nekem 0,5-tel mér többet a Personal,összehasonlítottam.Ja és borzasztó fényérzékeny,ezért mindig takargatom a monitorját.
  17. Nyafi

Új munkahely

Meli!! Gratula az új munkádhoz! Tudtam hogy te fogod megkapni!!!:)
  18. Nyafi

Insulinpumpa

Nahát! Akkor nekem is jár! Addig is megpróbálom kézzel magamba döfni...;) Köszönöm az infót!
  19. Nyafi

Insulinpumpa

Muffin?? Hűhaaa...vigyek plusz ampulla inzulint?:lol:
  20. Nyafi

Insulinpumpa

Ír6sz,ír6sz,de mit kapok,ha vmi miatt mégse jó?:oops::roll: Örülök hogy így örülsz nekem ...:) Akkor maradt a Pákozd,máj 31.-e?vagy nagyon le vagyok maradva?
  21. Nyafi

Insulinpumpa

Szuper lenne,pesti vagyok,megbeszéljük!
  22. Nyafi

Insulinpumpa

Merthogy én nem macska vagyok....:D
  23. Nyafi

Insulinpumpa

Nagyon aranyosak vagytok,köszi minden biztatást!!!!:D Tímeácska,megmondom őszintén, a diabos tali gondolata nagyon felvillanyozott,csak azért nem jelentkeztem eddig mert a barátomnak akkor lesz vizsgája és valszeg nem tud levinni.Még meglátjuk... Kíváncsi lennék nemcsak a fényképetekre hanem a...
  24. Nyafi

Insulinpumpa

Ez szuper,gratulálok!!:) Én is nagyon happy vagyok,az alapom szuperül be lett állítva,csak akkor vagyok gondban amikor nem tudom egy étel Ch-tartalmát! Emiatt emelkedett föl már a cukim 14-re is,meg aztán lehet hogy a felszívódással is gondok vannak...és igen,nekem is tud fájni! Csíp,ég...ezért...
  25. Nyafi

Insulinpumpa

Úgy látom nagyon hasonlóan gondolkodunk,én sem hittem volna hogy rendbe lehet tenni a cukijaimat valaha is! És pont a jövőbeli baba miatt döntöttem így!:) És ha majd kapsz infót a belövőről,megírod? Nekem is kellene a Flexhez...
  26. Nyafi

Insulinpumpa

Szia Lizzi! Én nem merem karban kipróbálni...én is olyan lilulós vagyok mint kmolli,igaz,nincs is túl sok tartalék a karomon...:) Ma reggel viszont szuper helyet találtam magamnak a jobb oldalamon a Tendernek! Nem is éreztem a beszúrást és menet közben sem zavart(igaz,akkora hipóm volt,hogy...
  27. Nyafi

Insulinpumpa

:D Hehehehehehe Szia Ors!ka! Köszönöm kérdésed,egészen jól vagyok,bár a mai reggelt -illetve munkába indulást-iszonyat hipóval indítottam,8,9-es reggeli cukira rákorrigáltam +1 E bolust,na és ezt nem kellett volna! A villamoson már majd elaludtam,remegett a térdem és a szívem úgy kalapált hogy...
  28. Nyafi

Insulinpumpa

Légbubi...na ez a másik...egyszer cseréltem patront mióta pumpás vagyok(lassan fogy,kevés az igényem) és nem tudtam teljesen légteleníteni,mindig került bele egy-két bubi...(csak kisebbek).. nekem azt mondták hogy a "tapasztaltabbak" megvárják amíg a nagyobb bubi odaér a cső végéhez és csak...
  29. Nyafi

Insulinpumpa

Látod,ezt nem mondták,de logikusan hangzik és nekem is eszembe juthatott volna.És bizony volt is már olyan hogy egy-egy szúrás után hirtelen felszaladt a cukim 14-re...minden ok nélkül...
  30. Nyafi

Insulinpumpa

ok.,megteszem.Nagyon az elején vagyok még,ez sztem látszik is.:| Tímeácska,Te hogy vagy? És Máté?
Oldal tetejére